Zvezdni utrinki, torek 8. 8. 2017.

luna 007
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!
Čudovito novo jutro in z njim nova priložnost. Smo po Luninem mrku, kar nam bo prineslo manjšo sprostitev napetosti in bolj jasnilo, katere spremembe so pred nami. Meni je očitno mrk mrknil računalnik, kar je razlog, da smo izginili za nekaj dni. Hkrati pa smo vstopili v čas med dvema mrkoma, kar pomeni, da spremembe še niso za nami, da smo še vedno v izjemno intenzivnem procesu sprememb. Jaz sem danes v Pink vzdušju, upornica brez razloga, trenutno kriči v mojih ušesih So what, mogoče pa je vse skupaj povezano s tem, da je Lunin mrk v eksaktnem trigonu z Marsom in moj italijanski bojevnik na mesto da bi brusil kopije, raje drajsa po kitari.

Danes je simpatičen in živahen dan Lune v znamenju vodnarja. Vsekakor bo težko biti pri miru in v samoti. Tudi, če si bomo želeli prebrati neko novo knjigo, pogledati zanimiv dokumentarec o zvezdah ali kaj drugače poučnega, se bo oglašal naš telefon. Ves čas bo nekdo hotel govoriti z nami, iti z nami na pijačo, vse se bo vrtelo z večjo hitrostjo, kot smo vajeni. Zjutraj se Luna poveže s Saturnom (7:39), tako so te jutranje ure še najbolj konstruktivne, saj nas bo Saturn ozemljil in pomagal pri koncentraciji, kar je kot nalašč za neko umsko delo. Sredi dneva (12:54) se bo Luna srečala z južnim Luninim vozlom, kar lahko nosi preobčutljivost, premočno čustveno odzivnost na besede nekoga. V večernih urah pa bo hitela k sveže retrogradnem Uranu in nas dokončno porinila v uporniški duh in nam dala voljo končati s starim in začeti znova. Govorim o sekstilu z Uranom ob 21:06.

Na nebu se približujeta Venera in Merkur v sekstil, Merkur je že zelo počasen, saj se bo za vikend ustavljal, tako da bo prej Venera dohitela Merkurja, kot obratno. Sekstil med njima naredi življenje nekoliko bolj simpatično, površinsko, pa vendar z veliko prikupnih kontaktov, nasmehov, igre in dobre volje si ljudje pridemo nekoliko bližje in se pogovarjamo, sodelujemo, povezujemo. Seveda najmočneje čutimo to »Merkurjanci« in »Venerjanci«. Merkurjanci (oni s poudarjenim znamenjem dvojčka in device) bodo zaljubljeni, prikupni, simpatični in družabni. Venerjanci ( oni s poudarjenim znamenjem tehtnice in bika) bodo družabni, komunikativni, prilagodljivi in se bodo znali povezovati.
V tem tednu se povezujeta tudi Sonce in Jupiter, dve zavestni svetli energiji, tako je pred nami res prikupen teden.

Torej, če povzamem, včerajšnja napetost pred Luninim mrkom je mimo, in sedaj bolj sproščeno in veselo dalje. Kljub temu, da smo med dvema mrkoma in se spremembe še niso v celoti dovršile, bo v teh dneh veliko prijetnih vplivov zaradi katerih se imamo lahko poletno lepo.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje