Zvezdni utrinki, torek 4. 7. 2017.

travnik ravno

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Neka globoka utrujenost se me je dotaknila, kot bi bila ves čas tik pred prehladom in potem z ingverjevim čajem, limono, medom in cimetom odganjam morebitni prehlad. Telo rabi več počitka, zato se ne zbujam več v temo, ampak me z jutrom pozdravljajo s soncem obsijani travniki, na katerih se pasejo konji. Idila miru in narave me objema, pomirja in zdravi.

Tudi danes bo Luna v znamenju škorpijona, tako nas bodo gnala intenzivna čustva in bodo le ta močni motivator za akcijo. Luna malo pred deseto tvori trigon z Marsom s katerim je že tako in tako v medsebojni recepciji, kar dodatno potrjuje, da bomo gnani s strastjo lahko marsikaj naredili. Intenzivnih čustev in nemirnih odzivov, toda izjemno storilni.

Njen naslednji aspekt, trigon z Merkurjem, bo šele v noči na sredo.

Na nebu se sestavlja kvadrat Merkurja in Urana, ki bo ravno tako eksakten v noči na sredo, vendar bo močno zaznamoval tudi torek.  Zaradi omenjenega kvadrata bodo naše misli hitre, naše besede tudi, veliko bo notranjega nemira. Potrebna je previdnost na cesti, saj bomo prehitri in premalo zbrani. Če se le da, ne za vsako ceno razčiščevat stvari, saj nas nemir vodi iz ravnotežja in nam onemogoča videti bistveno.

Venera je na zadnji stopinji bika, tam je zvezdni roj imenovan Plejade, zato bomo tudi na ravni ljubezni stvari doživljali zelo dramatično, veliko bo zapletov, veliko nepričakovanih dogodkov, nosila nas bodo intenzivna čustva.

Torej če povzamem, gnani bomo z intenzivnimi čustvi, ki jih lahko izkoristimo za storilnost. Pri naši storilnosti nas bodo motile  misli, polne vznemirjenja in nemira. Nikar se zapletat v besedne boje, raje vsa ta naša čustva uporabimo za poglabljanje odnosov z našimi ljubimi, in pa za to, da naredimo vse tisto, kar si želimo narediti.

Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar.

Spodnji popust je njen popust bralcem Zveznih utrinkov. Kontakt je 031-255-619 ali aquarius.mihaela@gmail.com.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje