Zvezdni utrinki, torek 29. 8. 2017.

jaz 002

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Tokratno jutro po nevihti, vsaj pri nas, ni prineslo jasnosti, prineslo je le svežino. Gozdovi so še vedno objeti v nizko oblačnost in zdi se, da je vse sivo. Moje srce je kljub sivini radostno saj se zaveda, da je prisotnost mojih darilo, tako se hrani s pogovori, nasmehi in objemi.

Torek je Marsov dan in Mars od nas zahteva akcijo, delo, dinamiko. Mars je v levu, počasi se približuje stopinji avgustovskega sočnega mrka in nas kliče k pogumu, volji do dela in h čisto konkretnim spremembam.

Tudi prvi Lunin krajec, ki se bo dogodil danes, nam pravi, da je čas, da smo konkretni, da premislimo zamisli in jih poskusimo uresničiti.  Koten Jupiter v karti prvega krajca za Ljubljano, nam sporoča, da nas bo vodil navdih in volja za razvoj.

Škorpijonske tenzije so za nami, sedaj nas v življenje rine strelčevski optimizem in navdih. Vsak trenutek bo več energije, več volje, potrebe po tem, da se dogaja, da se vrti ta naš vznemirljivi vrtiljak življenja. Dopoldan ima Luna kvadrat s Soncem (10.13), kar se na nebu vidi kot prvi krajec, prinese lahko nekaj napetosti, toda nič hudo vznemirljivega.  Preko dneva ni Luninih aspektov, le v poznih večernih urah so možna pretiravanja, zablode in nas lahko odnese alkohol ali kak drugi opijat.

Torek nam je dan za to, da se zavrtimo in naredimo stvari. Dovolj utapljanja v čustvenem, potrebno je skočiti v akcijo.  Ognjene energije bo veliko, navdušenja ne bo zmanjkalo, potrebno bo le ujeti pravi trenutek in navdih spremeniti v nekaj konkretnega.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

VPIS 2017