Zvezdni utrinki, torek 27. 6. 2017.

iz terase 27. 6. 2017

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Jutranja oranžna svetloba  me je obsijala, ko sem se vsa opotekajoča dvignila iz postelje in se vlekla po stanovanju. Ob kavici, mirni glasbi prebiram in raziskujem kak dan nas čaka. Zunaj ni več oranžnega naravnega čudeža, je zeleno moder raj. Travniki, so zaradi dežja zopet nekoliko bolj zeleni, nebo pa čudovito progasto. Na njemu se pasejo podolgovato črtasti oblaki različnih odtenkov modre, za njimi pa so tisti okrogli vatasti beli oblaki, sem pa tja, pa je med obojimi moč videti celo sinjino neba. Ja čudovit pogled, ki se dotika vsake celice.

Astrološko z mlado luno v Levu doživljamo energijsko podporo. Dovolj  nas je za nove izzive, dovolj nas je za to, da se smejimo, veselimo in ustvarjamo svoje življenje. Medsebojna recepcija svetil, enako kot včeraj, ustvarja notranjo harmonijo.

Luna nekaj pred pol enih popoldan tvori kvadrat z Venero, in  preko dopoldneva pa vse do omenjenega časa povzroči dodatna srčna hrepenenja, sentimentalnost, čustvenost. Kasneje aplicira v trigon s Saturnom in vse do pol štirih popoldan še dodatno spodbuja našo učinkovitost in natančnost. K severnemu vozlu se približuje vse do pol sedmih zvečer, in marsikomu nosi zanimiva nova poznanstva, v večernih urah pa aplicira v trigon z Uranom, zaradi česar še nekoliko bolj jasni to, kar želimo in nas vznemirja, daje nove ideje, zamisli, prebliske.

Kardinalni Merkurjev kvadrat na Jupitra spodbuja aktivnost in dinamiko, iznajdljivost in iskanje novih idej, svežih domislic, vendar nas zaradi kvadrata lahko odpelje predaleč in bo preprosto preveč misli, preveč zamisli in bo sposobnost vse to, kar bi radi naredili, tudi uresničiti, materializirati zmanjšanja. Torej, da nas omenjeni kvadrat ne bi preveč odpeljal, je pomembno, da poskušamo čim manj časa uporabiti za govorjenje. Ne trosimo svoje resnice, držimo jo zase, ne trosimo svojih idej in želja, držimo jih zase, s tem bomo močno dvignili verjetnost, da jih uresničimo.

Če povzamem, temeljno je pred nami učinkovit dan, z malo truda se lahko porinemo v delo in z odločnostjo, trdnostjo dosežemo, kar smo si zadali. Zgubljali bomo le, če bomo dan raje kot za delo izkoristili za to, da bomo govorili, kaj bomo delali. Potem bo šla vsa naša energija v naše besede, ne v naša dejanja.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje