Zvezdni utrinki, torek 25. 7. 2017.

jutro 25. 7. 2017 004
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Čudovita svežina po vremenski katarzi dopušča sončevi svetlobi, da se nas dotika še bolj čisto in nas objema s svojo toploto in svetlobo. Vesela da zmorem in znam živeti z nasmehom na ustih, zadovoljna in produktivna. Nekoliko razočarana nad seboj, ker sem včeraj zjutraj spregledala, da je Merkur prišel na stopinjo avgustovskega mrka, zaradi česar seveda včerajšnja napoved ni bila tako natančna, kot bi lahko bila.

Merkur na točki mrka je večini spodbudil tiste teme, ki bodo teme novega začetka, ki ga obljublja popolni sončni mrk konec avgusta. Toda pred vsakim začetkom, je potrebna predhodna katarza, je potrebno prej nekaj spustiti, skorajda izgubiti.
Danes je Merkur na zadnji stopinji, tako da ni modro pričakovati, da bomo ustvarili kake konstruktivne dogovore. Tak Merkur pa spodbudi intuicijo in intuitivne uvide v situacijo.

Luna bo danes vse do pol enih popoldan v znamenju Leva. Ponovno bo povezala trigon Merkurja in Urana in nam nosila zanimive prebliske, ter hiter um. Malo pred deseto dopoldan tvori trigon z Uranom, ob 11:21 pa se dokončno približa Merkurju. Tako bo današnje dopoldne hitro, malo živčno, pa vendar zelo iznajdljivo in vznemirljivo.

Popoldan pa bomo vedno bolj resni, usmerjeni v delo in skoncentrirani na malenkosti. Tako nam energija Device lahko koristi, da se korak za korakom soočamo s svojimi obveznostmi, in natančno naredimo vse, kar je treba.

Torej tokratni torek, Marsov dan, obljublja eno zelo produktivno energijo. Dopoldan bo veliko vznemirjenja, intelektualnih spodbud in volje narediti želeno. Popoldan bolj umirjena, a praktična energija, ki nas sili, da vidimo vsako napako in nas podpira pri natančnem delu.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje