Zvezdni utrinki, torek 18. 7. 2017.

bujenje
Lepo torkovo jutro vsem!

Očitno nas čaka še en dan brez oblačka. Še en topel in prijeten poletni dan. Mars in Uran sta že v separaciji in napetosti, ki so nekatere pestile so počasi v odhajanju. Sama sem še kar napeta, čutim v želodcu eno tako globoko nezadovoljstvo. Vendar se zavedam, da bo te napetosti vsak trenutek manj. Poskušam zavestno priklicati Luno v biku in mirno počnem, kar je potrebno narediti.

Luna v biku nosi mir, stabilnost, treznost. Naši čuti se bodo odprli in sposobnost čutnega uživanja bo okrepljena. Zjutraj se bo harmonično povezovala z Neptunom, tako bomo še nekoliko bolj umirjeni, navdahnjeni, ustvarjalni ali samo pasivni. Naša srca bodo bolj sočutna.
Zgoda popoldan se bo Luna harmonično povezovala s Plutonom in nosila nekoliko več strasti, vztrajnosti in volje, da se naredi kaj konkretnega. Na finančnem področju se lahko neke ovire umaknejo in se stvari hitro sprostijo.
Zgodaj zvečer se bo Luna povezala neharmonično z Merkurjem, tako imamo lahko nekoliko več misli in z njimi več napetosti, ki vznemirjajo v osnovi dokaj miren dan.

Lunin dispozitor Venera se pozitivno povezuje z Jupitrom, tako je dan kot nalašč za lepe stvari. Danes so možni dobri nakupi oblačil in obutve. Kar bomo danes kupili nam bo dolgo služilo. Največ sreče bo na finančnem področju, ovire se sprostijo in marsikomu se odpre kaj dolgoročno spodbudnega. Sreča pa prihaja tudi na čustveno področje. V zraku bo več priložnosti za ljubezen.

Če povzamem, Marsova napeta energija je počasi v odhajanju. Vedno bolj bomo čutili harmonične vplive, ki nas bodo vodili k užitku, veselju in prinašali dobre finančne priložnosti. Dan je idealen za nakup oblačil in obutve, vsega kar naj bi bilo kvalitetno in naj bi dolgo trajalo.

Astro dejstva:
Luna sekstil Neptun 6:55
Luna trigon Pluton 13:30
Mars trigon Kiron 15:22
Luna kvadrat Merkur 18:00
Venera trigon Jupiter 22:08
Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar. Spodnji popust je darilo bralcem Zvezdnih utrinkov.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje