Zvezdni utrinki, torek 11. 7. 2017.

lusi in narava

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Prebujena nekoliko zlomljena, tisto, ko čutiš svoje telo, mišice, križ, neko čudno napihnjenost v telesu. Ja seveda, včeraj sem jedla čips za večerjo, seveda najmanjša napaka in vse se čuti. Moje telo je postalo zelo nežen instrument, vsako napačno hrano doživi kot šok. Kljub temu sem iz terase opazovala buječe se jutro, se igrala s svojo črno psičko, in opazovala zahajajočo Luno. Zavedam se kak blagoslov imam, da nelagodje v telesu ni nekaj običajnega, ampak izjemno redkega.

Luna je v znamenju vodnarja, hitra, razburljiva, domiselna energija nas polni in nas poriva v tako in drugačno sodelovanje, povezovanje, mreženje.  Dan je namenjen intelektualnim podvigom, prebliskom, razmišljanju zunaj običajnih načinov, družno spodbujanje intelektualnih prebliskov in sorodno. Namenjen je druženju s prijatelji, čveku, smehu.

Luna se v trigon poveže z Jupitrom dvajset čez dvanajsto in barva dan z optimizmom, zanosom, navdihom. V kolikor so pred vami intelektualni podvigi, bodite brez skrbi, vse bo šlo kot po maslu.

Danes je Marsov dan in zato bomo želeli biti nekoliko bolj konkretni, želja po aktivnosti, delovanju, realizaciji bo večja, neka tiha nepotrpežljivost nas lahko žene še nekoliko dlje. Mars v raku ni ravno velik bojevnik, je pa lahko koristen za delo doma in preurejanje doma.

Mars in Sonce sta v postopnem približevanju in se dokončno približata konec julija, in če bi se astrologi šli meterologe, potem bi vam napovedali, da se bo vročina stopnjevala vse do 27. julija. Da je konjunkcija Marsa in Sonca konjunkcija dveh kolerikov, da poleg vročine nosi tudi tekmovalnost, voljo do športa, v svojih negativnih vidikih pa tudi kolerične izpade, in jezne vroče izbruhe. Ljudje postanemo bolj temperamentni.

Sunsetz od priljubljenih Cigaretts After Sex boža moja ušesa, pogled skozi okno mi kaže nebo brez oblaka in že v celoti obsijano dolino. Odprto srce se zaveda, da je, kljub vsem bremenom, lepo živeti.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar. Spodnji popust je darilo bralcem Zvezdnih utrinkov.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje