Zvezdni utrinki, torek 1. 8. 2017.

bujenje
Dobro jutra, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!
Novo jutro, novo upanje. Popolnoma jasno nebo omogoča Soncu, da se dotika gozdov, travnikov, hiš in vseh nas s svojo polno močjo. V teh jutranjih urah je vse to izjemno prijetno, kasneje preko dneva pa nam vročina lahko zagode, in bomo iskali senco, kajne.

Luna je na zadnjih stopinjah škorpijona in vse do enajstih dopoldan potuje v trigon s Kironom. Opozarja nas, da imamo še nekaj uric, da lahko pogledamo svoja čustva, si jih priznamo, spustimo bolečino in gremo naprej lahkotnejši.

Ob dveh popoldan vstopi Luna v znamenje strelca in nas izvleče iz čustvovanja škorpijona, ter nas nared hitrejše, svobodnejše, bolj odprte in predvsem bolj nemirne in hitre. Nič več potapljanja v reke čustev, sedaj prihaja jahanje na navdihu. Aspekov v strelcu danes ne bo imela, kljub temu pa se bodo čutile druge energije. Njen dispozitor bo v tem tednu prišel do kvadrata s Plutonom, tako bodo naše sanje, ideali, pa tudi finančne ambicije soočene z izzivi.

Hitro se bližamo obdobju mrkov, Uran se obrača točno v trigonu s stopinjo popolnega sončevega mrka, in vse nas rine v spremembe. Ne bojmo se spuščat staro in se odpirati novemu. To novo se zdi nemirno in hitro, pa vendar nas osvobaja in nas vodi v razvoj.

Današnji dan nas po soočanju z lastnimi čustvi, očiščene odpre svobodi in energiji za pogumno stopanje v prihodnost.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje