Zvezdni utrinki, sreda 26. 7. 2017.

25. 7. 2017 002
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Prebujena v sivino dneva, tudi sama mejčkno turobna, sproščena, sam z enim čudnim občutkom, ki se sprašuje kako naprej, kje je smislu vsega. Dolina pod mano je zavita v redko meglo. Za pisalno mizo poskušam razumeti aspekte in pozicije dneva. Ob temu se moje duše dotika glasba Lare Fabian.

Tišina in mir Lune v devici, ki vse do pol enih potuje v opozicijo z Neptunom nas malo medli, malo megi, malo razprši, dela sočutne in ustrežljive Toda energija device vztraja v tem, da se naredi, kar je treba, da se brez razmišljanja ustreže želji ali potrebi drugega človeka.

Luna bo proti večeru tvorila trigon na Plutona (19:28) in nam pozno popoldan in v zgodnje večere ure dajala voljo, vztrajnost in intenzivnost za delo, okrepljene pa bodo tudi strasti, naši odzivi bomo močnejši.
Na nebu se sestavljata dva aspekta, eden je Venera sekstil severni Lunin vozel (17:09),ki nam prinaša harmonije v odnose, samskim nosi več priložnosti za nove ljubezni.

Drugi aspekt je Sonce konjunkcija Mars, o katerem je bilo že zelo veliko govora, to je tista povezanost dveh kolerikov, ki nosi več temperamenta. Le ta tekmovalna, ciljno usmerjena, športna energija bo dosegla vrhunec v noči na četrtek (3:09), jo pa čutimo vsaj že teden in bo sedaj postopoma izgubljala na moči.

Merkur je vstopil v znamenje device in prinaša čas praktičnega razmišljanja, kritične sposobnosti videti napake in neverjetne natančnosti. Ljudje s poudarjenim znamenjem device in dvojčka boste še nekoliko bolj pridni, uslužni in kritični, kot do sedaj.

Torej imamo pred samo tih, konstruktiven, delaven dan. Dopoldan z več sočutja in razumevanja drugih, v večerne ure pa s strastjo, vztrajnostjo in nekompromisnostjo. Venera bo poskrbela, da bomo v harmoničnih odnosih. Sonce in Mars pa da se nam bo dalo, da bomo fizični, borbeni in odločni.

Včeraj smo dobili zanimivo prošnjo. Nekdo je spraševal, če bi mu napisali kak dan bo imel glede na svoj horoskop. Astrologija je precej zakomplicirana veda, in to kar ljudje imenujejo horoskop je res majhna informacija o posameznem človeku, toda če boste izrazili veliko želje za kratek dnevni horoskop po znamenjih, bomo razmislili, kako bi vam to lahko omogočili.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje