Zvezdni utrinki, sreda 2. 8. 2017.

2. 8. 2017 004
Dobro jutra, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Globoko tiho zadovoljstvo, ki se kaže skozi v obraz vrisan nasmeh, me celo preveva. Vesela, da še zmorem v večnem moram svojega življenja, najti užitek v pogledu na mirno, zeleno pokrajino, konje na travnikih in da me celo glas vlaka radovedno budi v upanje, kaj vse bom še doživela.
Ja Luna v strelcu ima to moč, da nas opomni na to, kar je lepo, vredno, dobro in zanimivo v našem življenju. Njen nepopravljiv optimizem nas kliče, da si upamo, da gremo za svojimi sanjami, da posežemo po tistem, kar nam je všeč.

V jutranjih urah bomo občutili njeno pozitivno približevanje Marsu (Luna trigon Mars 6:28), in bomo z več energije in življenja sledili svojim sanjam. Dopoldan nam bo vse jasno in so možni konstruktivni dogovori in sodelovanja, saj se bo harmonično približevala v odnos s Soncem (Luna trigon Sonce 10:43). Ta vpliv bo dvignil raven vitalnosti in odločnosti.

Pozno popoldan (Luna kvadrat Neptun 17:43) se nas bo nekatere lotevala lenobnost, druge pa bo zanesel prevelik optimizem, ali nestvarno doživljanje realnosti.
»Strelčevska« noč pa bo imela svojo moč in nas bo klicala v bolj radostna doživetja (Luna sekstil Jupiter 00:53).

Torej nas čaka en prijeten dan, ko bomo dovolj optimistični in drzni, da nas Uranov pritisk na točko mrka ne bo ustrašil, ampak nas bo porinil v novo, sveže, drugačno. Vse diši po spremembah.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje