Zvezdni utrinki, sreda 19. 7. 2017.

iz telefona 1 235
Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!
Svetloba sonca se spušča preko gozdov in se nedolžno dotika zelenih travnikov ter jih obuja v nov dan. Toda veliko pred direktnim dotikom sončnih žarkov so travniki oživljeni s konji, le ti se mirno pasejo , žvečijo svojo travo in ne razglabljajo o vseh tegobah življenja. Počasnost življenja na deželi ima svoje lepote in svoje slabosti. Človeka umiri, ozemlji in s tem lažje samo je. Podobno kot čas z Luno v znamenju bika.

Danes nas bo Luna mirila vse do pol desetih dopoldan, kasneje pa bo poskusila po dvojčevsko vznemirjati naš svet. Mirnost Lune v biku nas lahko naredi premalo odzive, prepočasne in preveč uživaške, tako je sprememba vstopa Lune v dvojčka tu, da nas pohitri, vznemiri, odpre druženju, komunikaciji in zbuja v nas radovednost, da kaj preberemo, izvemo, se premaknemo iz cone ugodja.

Lunin dispozitor Merkur se povezuje v trigon s Saturnom in sporoča, da tudi energija dvojčka tokrat ne bo samo igriva, s to kombinacijo se prebuja odgovornost in skrb, življenje nas kliče k načrtovanju in delu. Velike besede Merkurja v levu, bodo tudi tehtne, premišljene in načrtne.

Danes je sreda in s tem tudi Merkurjev dan, tako da nas življenje spodbuja, da se pogovorimo, premislimo, sledimo radovednosti in se odpiramo novostim.

Mars je na zadnji stopinji in ljudje, ki imajo že temeljno nizko raven energije, bodo čutili potovanje Marsa po zadnji stopinji, kot pomanjkanje energije, borbenosti in dinamike za življenje.
Torej če povzamem, po zelo počasnemu začetku dneva sledi postopno več dinamike. Radovednost nas bo gnala v pogovore in v tako in drugačno delovanje. Dan je idealen za načrtovanje, pa tudi za resne poslovne pogovore. Marsikdo bo čutil, da mu primanjkuje fizične energije.

Astro dejstva:
Prestop Lune v znamenje dvojčka ob 9:31, Merkur v levu trigon Retrogradni Saturn v strelcu ob 21:15.
Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje