Zvezdni utrinki, sreda 16. 8. 2017.

16. 8. 2017 004

Dobro jutra, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Toplo poletno jutro  z jasnim nebom, na katerem so samo zelo tanki črtasti oblaki. S soncem osvetljena dolina deluje mirno, do postano. Prav kmalu bom v avtu šibala proti mestu, med ljudi, v vrvež in na tak način nahranila potrebo po dogajanju, ki jo ima  Luna v znamenju dvojčka.

Ja Luna je v razigranem in družabnem dvojčku in potrebuje bolj kot kar koli drugega pogovore, zvoke, dogajanje, razgibanost in predvsem družbo drugih ljudi. Tokratni aspekti vse do zgodnjega popoldneva nosijo veliko zmede, raztresenosti, napak, težave v komunikaciji, napačno razumevanje, neke vznemirljive informacije iz preteklosti. Prvo imamo Lunin kvadrat z retrogradnim Merkurjem (10:49), kasneje kvadrat z retrogradnim Neptunom (14:33), tako lahko pričakujemo veliko zmede nejasnosti in tisoč nekoristnih misli.

Večerne ure pa bodo zopet bolj energične in pozitivne. Saj se Luna sprva približuje v sekstil z Marsom kasneje ponoči pa še v trigon z Jupitrom. Tako da poletni večer in poletna noč bosta imela svojo moč, več dinamike, več volje, več direktnosti  in hkrati več tudi optimizma in konstruktivnega druženja.

Na nebu se povezuje kardinalni T kvadrat, astrološka konfiguracija, ki nosi zelo hitre spremembe, precej podjetno energijo iskanja novosti in hitrih obratov. Omenjen T kvadrat bo najbolj deloval na področje denarja, saj so vanj vpeti vsi planeti povezani z denarjem, tako bodo v tem času najbolj uspešni oni finančniki, ki so pripravljeni tvegati, skočiti, spremeniti, ki imajo dovolj nosa za novosti. Omenjen T kvadrat vpliva tudi na področje ljubezni in nosi nepričakovane obrate.  Jupiter, ki je na vrhu T kvadrata je na vrhu tudi lotosa (z Marsom in Saturnom), kar pomeni, da bodo vse te spremembe, če bomo pogumni, nosile pozitivne rezultate. Seveda na pomembne finančne odločitve počakajte do treh popoldan.

Nekako se izognimo večjim nakupom in pomembnejšim odločitvam vse do tretje popoldan, da ne naredimo večje napake. Večerne in nočne  ure pa lahko izkoristimo za delo, poslovna usklajevanja, ali pa samo za druženje in zabavo.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje