Zvezdni utrinki, sobota 29. 7. 2017.

konec julija 2017 009
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!
Oblačno jutro zavija vso dolino v daljše spanje in nosi tih melanholičen sentiment, ki ga sem pa tja razbija petelinji kikirik. S pomočjo Chopinove glasbe se nekoliko distanciram od tega zunanjega in si znotraj svoje pisarne ustvarjam svoj lastni svet.

Dan pred nami je prijeten. Luna še vedno potuje po harmonični tehtnici, ki ni ravno delavno naravnana, je pa sposobna uživanja, veselja in povezovanja z ljudmi. Harmonija, ki jo prinaša nosi skorajda počitek od vseh dram, ki so za nami in onih, ki so pred nami.

Dopoldan Luna aplicira v sekstil s Saturnom (10:26), in kljub ležernosti tehtnice bomo naredili vse kar je potrebno. Kasneje se harmonično povezuje z Luninimi vozli (15:25) in nosi globino in sposobnost povezovanja, prepletanja, čutenja z drugimi. V poznih večernih urah pa nas čaka radost in povezovanje, pa tudi vznemirjenje, saj Luna spodbudi približujoč se sekstil Venere (Luna trigon Venera 22:24) in Urana (Luna opozicija Uran 23:31).

Tako nam je jasno, da bodo danes glavna tema odnosi. Povleklo nas bo v čustvovanje, in nas vznemirilo dejstvo, da imamo radi. Vznemirjenje bo po večini prijetno. Še enkrat ponavljam, kot včeraj, vezani pojdite nekam skupaj s svojim dragim, svojo drago in si pričarajte čarobno vznemirljivi večer. Samskim pa zopet polagam na dušo, ne ostajati doma in zamuditi čarobne vplive Venere in Urana, nekaj nepričakovanega čaka na vas.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
Za svetovanje pokličite 031-255-619 ali se oglasite na aquarius.mihaela@gmail.com .
reklama za poletje 2017 astro svetovanje