Zvezdni utrinki, ponedeljek 10. 7. 2017.

prijateljice 006

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

S ptičjim petjem in nežno jutranjo svetlobo prebujena v novo jutro. Jutro me s svojo nežnostjo dotika, hladi, budi in modri. Skozi okno lahko vidim modrino neba in velikost  zahajajoče se polno okrogle Lune.

V jutranjih urah imamo na nebu eksaktno opozicijo Sonca in Plutona, vendar bo le ta vsak trenutek izgubljala na moči in ne bo več toliko pritiskov na našo samozavest, moč in pomembnost.  Ob pol osmih se premakne Luna iz resnega in učinkovitega kozoroga v družabnega in vznemirljivega vodnarja.

Vodnarjeva energija nam nosi zanimive ideje in prebliske, pospešuje delovanje našega uma, nas spodbuja v hitrosti in nosi droben nemir v vse, kar počnemo. Nekje bo neko hrepenenje po hitrosti, adrenalinu, po tem, da je življenje spet vznemirljivo.

Po mojih izkušnjah, je čas Lune v vodnarju tistih nekaj dni v mesecu, ko me pokličejo vsi moji prijatelji in ko moram najbolj od vsega paziti, da zaradi tisoč misli na enkrat ne postanem preveč nemirna.

Prvi Lunin aspekt iz vodnarja je trigon na Venero, ki nas sili k lepim trenutkom z ljudmi, ki jih imamo radi. Dovršil se bo ob osmih zvečer, vendar bomo njegov vpliv čutili že nekaj ur pred tem, tako si lahko naredimo lahko zelo lepo, družabno in prijetno pozno popoldan in večerne ure.

Ponedeljek je Lunin dan je s tem namenjen skrbi in negi drugih in pa tudi sebe. Torej, če vam kdo reče, da vas lepo prosi, da mu nekaj pomagate, pomagajte  in hkrati, če rabite nekoga za nekaj prositi, je to idealen dan.

Trenutno mi v ušesih poje Petar Grašo  s svojo Moje Zlato, se dotika mojih hrepenenj in me boža s svojo ljubeznijo in strastjo. Iščem zaključne misli, kaj naj rečem. Bolje bo, vsak trenutek bo manj napetosti in več lahkotnosti, druženja in sodelovanja. Z vsako uro bomo lažje vrgli čez rame skrbi in probleme, in se navibrirali na poletje,  na vznemirljivo, družabno radost življenja.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje