Zvezdni utrinki. ponedeljek 31. 7. 2017.

31. 7. 2017 001
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Nov teden se pričenja v energijah škorpijona. Jasno nebo obljublja prijeten in topel poletni dan. Sama sem v zelo globoko tihem vzdušju.

Ponedeljek je Lunin dan in nas kliče k tem, da poskrbimo za nekoga, mogoče celo kar zase in svoje lastne potrebe, se odzovemo na prošnje drugih in smo tudi sami dovolj odprti za to, da vprašamo, če kaj potrebujemo.
Danes je Luna še vedno v škorpijonu, ima le prijetno aplikacijo k Plutonu, svojemu dispozitorju nekaj minut čez eno popoldan, zaradi česar bomo trdoživi, vztrajni, strastni, da tudi nekompromisni. Toda ja, danes se nam bo energija škorpijona dala na konstruktiven način.

Venera bo skoraj do petih popoldan na 29°, in na tej stopinji obljublja romantična čustva. Njen vstop v znamenje raka pa sporoča, da ne bo več toliko potrebe po zabavi, igri in komunikaciji. Po novem bomo svoje veselje iskali v mirnem družinskem vzdušju, med domačimi in v bolj čustvenih odnosih. Najmočneje bodo Venerin prehod čutili ljudje s poudarjenim znamenjem tehtnice in bika.

Vsekakor si lahko naredimo čudovit dan. Vztrajnost škorpijona nam bo koristila pri delu. V odnosih bomo iskali globljo prepletenost.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje