Zvezdni utrinki, ponedeljek 3. 7. 2017.

pikapolonica Mihaela

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Prebujeni smo v to tiho, oblačno, a mirno jutro. Čudovit, a naporen vikend je nekoliko načel majo ustvarjalnost, s tem je  moj uvodni odstavek očitno bolj boren.

Luna v znamenju škorpijona zopet obuja čustven del nas, vendar na tak tih in globok način. Naš mar do tistih, ki so nam ljubi bo globok, do zavezujoč.

Lunini aspekti na ta ponedeljek bodo predvsem pozitivni. Tako to bo poglabljanje mirnejše, potreba, da se nekoliko umaknemo, predelamo, poglobimo odnose s tistimi, ki so nam najbližje, pa bo usklajena in ne bo nosila nekih večjih trenj.

Pozno popoldan in proti večeru bo energija dobra za usklajevanje in povezovanje nasprotij, saj se Luna poveže v trigon s Soncem petnajst do sedmih zvečer. Večerni in nočni čas pa bo napol romantičen in se bomo čutili in razumeli tudi brez besed, saj bo Luna petnajst čez enajst tvorila trigon na Neptuna.

Luna in Mars bosta v teh dneh v medsebojni recepciji, kar budi naše strasti, hitrejše čustvene odzive in poživlja domače življenje.

Torej če povzamem, iz družabne tehtnice gremo v privatnega in skrivnostnega škorpijona, v predelovanje svojih čustev in poglabljanje zasebnih odnosov. Manj bomo govorili, pa se kljub temu bolje slišali in razumeli.

Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar.

Spodnji popust je njen popust bralcem Zveznih utrinkov.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje