Zvezdni utrinki, ponedeljek 24. 7. 2017.

sprehodi 002

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Oblačno jutro zakriva igrivost in toploto sonca in nam nosi več hladu, upajmo da tudi nekaj dežja. Jaz pa za računalnikom, s pogledom na oddaljene gozdove in še vedno nekako utrujena in pospana, ne v polnem zaletu.
Astrološko je pred nami en tak vznemirljiv dan. Veliko aspekto, kar pogosto pomeni tudi veliko dogajanja. Luna je še vedno v znamenju leva in je meni včeraj nosila prej kot ne tisto levjo naravo, ki leži nekje v senci in uživa v brezdelju. Akcije z moje strani ni bilo prav veliko, upam, da ste bili vi bolj aktivni levi.

Danes ima Luna v levu nekoliko več aspektov, v glavnem pozitivne narave, kar nosi dan poln priložnosti, pozitivnih obratov in nepričakovanih spodbudnih sprememb. Nekaj minut pred eno popoldan se Luna s sekstilom poveže z Jupitrom, kar pomeni, da bomo pozno dopoldan in v zgodnjem popoldnevu izjemno optimistični in dobre volje, možne so neke pozitivne spremembe, priložnosti. V poznih večernih urah pa se Luna veže s trigonom na Saturna (22:52) in sekstilom na Venero (23:26), obuja njuno opozicijo, ki se tudi zgodi danes, toda že nekaj minut pred peto popoldan. Venera in Saturn v opoziciji nosita strahove na področje ljubezni, one dvome, a me ima rad ali rada, a me bo zapustil, zapustila, ali a samo občutek osamljenosti, ker ni nikogar pomembnega v našem svetu. Včasih niža občutek lastne vrednosti in posledično nosi skrbi na finančno področje.

Na nebu se danes sestavita tudi Merkur in Uran v trigon, nekaj minut pred sedmo zvečer, in nam nosita zanimive prebliske, zanimiva poznanstva ter hiter in logični um.

Torej dan pred nami je lahko zelo optimističen in veder. Večji del dneva bomo nagnjeni k iskanju pozitivnih rešitev. S humorjem in samozavestjo naredili, kar je treba. Na področju ljubezni so možni strahovi in dvomi, ki pa se v poznih večernih urah razblinijo.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje