Zvezdni utrinki, ponedeljek 17. 7. 2017.

konec julija 2017 010
Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!
Zamudila svitanje in se prebudila v svetlo jutro. Nedelja je bila prijetna, ne glede na vplive. Noč iz nedelje na ponedeljek, pa je bila zanimivo obarvana z Lunino spodbudo kvadrata med Marsom in Uranom. Sej poznate, ko vam en komar pride na pot do mirnega spanca. Nasmihala sem se njegovemu brenčanju, saj sem vedla, da je malo zlo v primerjavi s tem, kaj bi en tak aspekt vse lahko naredil.

Nismo še zunaj vpliva Marsa v kvadratu z Uranom, eksakten je šele v noči na torek, vendar pa so glavne spodbude tega aspekta mimo, tako da njegove teme ne bodo več glavne teme. Prehod Lune v znamenje bika, ki se dogodi danes nekaj minut po sedmih zjutraj, prinaša nove zgodbe. Luna v biku nas kliče k miru, čutnosti in praktičnim vidikom življenja. Spodbuja nas, da znamo mirno sprejemati in uživati življenje naši Zemljici. Njen dispozitor Venera je v razigranih, v neresnih dvojčkih, tako da nas kliče k zabavi in igri, ter k tem, da se znajdemo. Venera ima danes popoldan, ob pol petih, kvadrat na Neptun, kar bo glavna tema današnjega dne. Aspekt lahko prinese lenobo, pasivnost, lahko pa nosi ljubezenska hrepenenja, ki se težko uresničijo in če se uresničijo, potem je treba nekoga nalagati, nekaj zavajati, na tem aspektu, sploh ker je Venera v dvojčkih je nekaj neiskrenega in dvoličnega. Veselje nekoga, je prevara za drugega. Ne le v ljubezni, tudi na finančnem področju, se neko upanje izjalovi, je neko hrepenenje nestvarno.

Venera potem, ko zapusti kvadrat z Neptunom pričenja aplicirati v trigon z Jupitrom, in s tem na neki drugi ravni nosi srečo in priložnosti na finančna področja, pa hkrati prinaša priložnosti in srečo tudi v ljubezni. Za razočaranjem (Venera kvadrat Neptun) prihaja priložnost (Venera trigon Jupiter), dobre idej ali dobra sodelovanja (zračnost trigona), ker je Luna v biku bodo najverjetneje priložnosti finančne narave.

Če povzamem, po zelo dinamičnih dneh, sledi nekoliko pasivnejši dan, ko bomo prej kot ne iskali užitek in zabavo. Zavoljo ugodja in pasivnosti lahko nekoga zavedemo, ali smo zavedeni. Večerne ure pa nosijo zopet več priložnosti in sreče, tako na področje ljubezni, kot na finančno področje.

Astro podatki o dnevu:
7:04 Luna vstopi v znamenje bika.
16:33 Venera kvadrat Neptun
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar. Spodnji popust je njeno darilo bralcem Zvezdnih utrinkov.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje