Zvezdni utrinki, ponedeljek 13. 6. 2017.

kraljična

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Prebujena brez budilke, le ptičje oglašanje in svit sta se počasi dotikala mojih čutov ter me budila iz čudovitega sna. Mirna, skrbi in strahovi so za nekaj časa mimo, sedaj je tu vera, da bom zmogla in pozitivna naravnanost, da se vse da, če se hoče. Lahko bi predvidela da bo tako, saj se harmonično povezujeta radovedna (dvojčka) misel(Merkur) s harmoničnim (tehtnica) navdihom in zaupanjem (Jupiter).

Luna v znamenju vodnarja prebuja našo radovednost, nas sili v nove in nove ideje, ter nas kliče k povezovanju. Resnost kozoroga je za nami, sedaj smo napol vrženi v nemir, miselna vznemirjenja in hitrost dogajanja Lune v znamenju vodnarja. Telefoni bodo spet glasno zvonili in ni ga, ki ne bi pomislil na vas.

Luna se povezuje v kvadrat z Venero nekaj čez četrto popoldan, tako bo popoldanski čas nekoliko bolj pasiven, namenjen predvsem klepetu in druženju.

Dan je primeren za intelektualne podvige, hitreje se bomo učili, bolj razumeli naučeno. Dan je primeren za nove ideje, pogovarjanje, sodelovanje, razglabljanje in podpisovane pogodb. Ne pozabimo pa tudi na prijatelje, kavico in smeh. Ne pozabimo živet.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.