Zvezdni utrinki, petek 30. 6. 2017.

midve prav

Dobro jutro drage moje! Dobro jutro dragi moji!

In kako čudovito jutro!  Med hranjenjem mucka sem občudovala pisano nebo. Roza, sinje modro in belo obarvani oblaki so me spominjali na mehke blazinice, človek bi poletel do njih in skakal  iz enega na drugega.

Danes bo Luna, nekaj minut čez deveto zjutraj, prešla v znamenje tehtnice in spodbujala hrepenenje po harmoniji.  Luna ne tvori nekih pomembnih aspektov, je pa na nebu prvi krajec, in s tem smo v najbolj aktivnem obdobju luninega cikla. V tem času, se bo pokazalo, katere od začetkih projektov ima smisel riniti dalje, kaj pa je dobro kar spustiti.

Jupiter in Neptun še vedno aplicirata v inkonjunkcijo, tako da je potrebna pozornost, da nismo pretirano optimistični, zapravljivi, pasivni in nerealistični, odzemljeni. Ta energija je sorodna energiji tarot karte sedem čaš, ko ima človek veliko izbire, samo je vse nekje v zraku, nič ni trdno, stabilno in konkretno. Je pa tovrstna energija lahko koristna za delo na sebi, razvijanje intuicije, sledenja notranjih vodnikov in sorodno.

Še eno aplikacijo vedno bolj čutimo in bo za večino najmočnejše občutena jutri. To je aplikacija Marsa v opozicijo s Plutonom. Mars je v raku, kot sem že razlagala brez pravega orožja, v povezavi s Plutonom v kozorogu, je videti, da je tam neka struktura, gospodarska, politična lahko tudi mafija, ki je trdno določena, in nepremakljiva prek katero Mars v raku nima prave moči. Če se ji upremo, kar opozicija želi, ne moremo nič doseči, če se ji ne upremo imamo občutek frustracije, tako da nič kaj prijetna energija. Ta frustracija nas lahko naredi jezne in spodbudi v  nas potrebo po maščevanju, ali pa frustracijo znesemo na nekoga, ki  nima nič s tem. Ta ista energija pa lahko človeku omogoči, da premaga neverjetne napore. Ni v aspektih in planetih, v nas ljudeh je, kako določeno energijo uporabimo.

Če povezamem, tokratni petek je namenjen odnosom, povezovanju, harmoniziranju. Le to ne bo najlažje, saj bo v ozračju veliko napetosti in pritiskov. Občutek šibkosti lahko spodbudi premočno obrambo, ki bo videti, kot kruti napad.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje