Zvezdni utrinki, petek 21. 7. 2017.

sprehodi 004
Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Dolgo prebujanje je za mano. Nikakor mi ni iti v dan, kar ostala bi v jutru, ob dobri glasbi in ždenju, »bluzu«. Trenutno se mi po ušesih vrti Pero in Big footi s svojo Ti lahko, še zadnji poskus, da me mal hitrejši ritem glasbe vrže iz bluz stanja.

Na nebu je Luna še vedno v živahnem in družabnem dvojčku in za večino se obljublja živahno jutro in je to moje bluzenje povzročeno bolj z mojimi osebnimi vplivi, kot temi splošnimi. Lunin sekstil na Urana dvajset do osmi zjutraj bo večina doživela kot živahno jutro, ko se stvari hitro vrtijo in odvijajo in ko se v našem umu rojeva veliko zanimivih prebliskov.

Točno deset čez deset dopoldan se Luna premakne v znamenje raka in prinaša čas za družino, več tišine, več miru in predvsem več pripravljenosti slišati in razumeti čustven svet drugega človeka. »Mentaliziranje« dvojčka se umika čustvovanju raka, tako bomo iz površinskih vsestranskih pogovorov počasi prehajali na tiste, ki so bolj osebni, ki so bolj bitni in predvsem tiste, ki nas v temelju bolj povezujejo. Več kot besede, bodo govorili dotiki, bodo govorili pogledi in energija med ljudmi.

Ker smo dva dni pred mlajem, je pomembno, da si vzamemo čas zase, da počistimo tako naš zunanji svet, kot tudi notranjega, s tem, da spustimo vse, kar ne rabimo več. Tišina dni pred mlajem se bo lepo povezala z rakovo tišino.
Danes se poveže Merkur s severnim Luninim vozlom, tako lahko spoznamo nove ljudi, okrepljena bo odprtost sodelovanju in povezovanju. Naši pogovori in dogovori pa smiselni in dolgoročno koristni.

En tak prikupen in prijeten dan je pred nami. Iz hitrega in glasnega dvojčka prehajamo v tihega in zasebnega raka, iz pozornosti na prijatelje in znance se obračamo v svoj zasebni svet. Poglobimo odnose z domačimi, uredimo dom in si vzemimo več časa tudi za naša čustva, ter na tak način optimalno izkoristimo današnje vplive.
Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje