Zvezdni utrinki, petek 14. 7. 2017.

razburkano morje

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Še eno čudovito jutro je tu in nova priložnost, nova možnost, da si ustvarimo dan po svojih željah. Na počasi sem, mirna, zadovoljna, vendar se zavedam, da prihajajo zelo vroči, pa tudi zelo naporni dnevi in je danes zadnji dan za lahkotno in mirno delovanje, tako ga sprejmem z odprtimi rokami.

Luna je samo še danes v znamenju rib, prinaša več oblakov na nebo, tudi več dežja, rahle ohladitve, ki jih mi vsi res rabimo. Dopoldan bomo najmočneje čutili Lunino spodbudo približujoči se inkonjunkciji med Soncem in Saturnom. To nas lahko ozemlji, nam pokaže naše napake in pritiska na samopodobo. Pozno popoldan in proti večeru pa Luna aplicira v trigon z Marsom, kar bomo čutili kot dodatno energijo, voljo moč in se nekoliko bolj živahno odzivali. V poznih večernih urah se Luna približa še Kironu in nekaterim prinaša sol na rano in soočanje s svojo ranljivostjo.

Danes se med seboj harmonično povezujeta Merkur in Jupiter, njuna povezava obuja pozitivno razmišljanje, nosi zanimiva sodelovanja in dogovore. Odpira različne pogovore, ki nam prinašajo uvide in razjasnitev. Njuna aspekt postane eksakten v poznih večerni urah, vendar vpliv lahko čutimo večji del dneva.

Torej nas čaka miren dan. Dan namenjen sprostitvi in počitku. Že jutri bo več dinamike in tudi več napetosti, tako da si lahko brez slabe vesti privoščimo sprostitev. Vitalnost bo nižja, volje bo manj, samopodoba bolj majeva. Intelektualno pa velika jasnost misli in pozitivna naravnanost. Hkrati pa dar za to, da stvari povemo tako, da se nas bo razumelo.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje