Zvezdni utrinki, nedelje 27. 8. 2017.

prihod domov 002

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Ponovno doma, sama in počasna, opazujem čudovit znan pogled. Za enkrat še mirna, se me vsaj nekaj tišine in globine prijetnega tedna še vedno drži, toda nekako brez prave orientacije, katerega dela naj se prvo lotim.

Luna je v intenzivnem in globokem škorpijonu, tako lahko čutimo veliko potrebo po  pripadnosti, močna čustva, ki nas vežejo za določene ljudi, strast in globina naše narave diktira doživljanje življenja.

Bolje se bomo počutili v družbi ljudi, s katerimi smo globoko čustveno prepleteni. Lunine aplikacije danes so temeljno pozitivne. Petnajst čez dvanajst se Luna poveže v trigon z Neptun in tako bo dopoldanski čas v znamenju  tišine, nežnosti, rahločutnosti in tihe čustvene predanosti.

V večernih urah pa se Luna s sekstiom veže na Plutona (20:07), kar pa spodbuja intenzivnost doživljanja, krepi strasti in borbeno vztrajnost priti do želenega.

Vzamemo si čas zase za tiste, ki so nam ljubi in se za nekaj časa umaknimo iz vrveža. Napolnimo se z energijo, že ponedeljek se kaže kot zelo stresen in naporen dan.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

VPIS 2017