Zvezdni utrinki, nedelja 3. 9. 2017.

jutro 25. 7. 2017 002

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Lepo jutro se svetli in obeta prijeten dan. Lahko gledam kako se oblaki razpirajo in je vedno več modrine neba, tako tudi oblaki niso več samo sivi, ampak odsevajo najrazličnejše barve, od beline do modrine, še celo siva sije modro. Tišina jutra je nekaj kar nas navdihuje in kliče v dan.

Včerajšnje deževno vreme nam je dalo čas za dela znotraj doma, čas zase in  predvsem za počitek. Danes pa se zdi, da se energija odpira in se nam nasmiha nekoliko bolj družaben dan.

Luna je danes v znamenju vodnarja, tako bo spodbujala potrebo po druženju, komunikaciji, branju, študiranju, razmišljanju. Naš razum bo rabil izzive. Merkur se ustavlja, da bi se obrnil direktno, zaradi česar se bo zdelo, da se nam vse sestavlja, da za trenutek stvari vidimo, kot so. Danes dopoldan (11:29) se bosta dokončno srečala v konjunkcijo z Marsom, zaradi česar bodo iz naših ust kar letele besede. Premalo bo previdnosti in taktnosti. Vendar nam lahko omenjena konjunkcija dodaja energijo in voljo, da živimo stvari v skladu s seboj. Omenjena konjunkcija se dogaja na stopinji avgustovskega sončevega mrka, tako nas poriva v spremembe, v kolikor je bil omenjeni mrk povezan z našo rojstno karto.

Luna bo tovorila le opozicijo z Venero v zgodnjih večernih urah (17:48), to  v popoldanski čas nosi nekaj več sentimenta, zaljubljenih čustev, ali samo lenobnosti, pasivnosti in občutljivosti.

Naredimo si lepo nedeljo, uživajmo v dobri družbi, preberimo zanimivo knjigo, obiščimo prireditve, naredimo nekaj vznemirljivega.

VPIS 2017