Zvezdni utrinki, nedelja 25. 6. 2017.

rdeča šalčka

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Prebujena brez budilke v to z oblaki prepredeno jutro in enim sladko melanholičnim občutkom, ki se me dotika in objema. Vriski hčerke, ko v kopalnici odkrije stonogo  me nekoliko stresejo in čudenje lepoti male  živali me potegne še globlje v sentimentalno občutenje. Ko jo odnesem  ven iz hiše, se me dotakne lahak topel veter, bosih nog se dotikam tal in sem cela in sem vsa. Toliko prijetnih drobnih trenutkov in šele, ko pogledam v astrološko karto se zavem, da je na nebu Lunin sekstil z Venero.

Današnji dan bo podoben včerajšnjemu, le še nekoliko bolj počasen. Vse do večera bo glavna tema družina, naklonjenost, čutenje in prepletenost. Pomembno je, da si vzamemo čas za čustva, čas za to da vidimo, kaj nas obdaja, čas za ljudi. Ja danes je en tistih dni, ko si je potrebno vzeti čas. Ni storilnost tista, ki je bistvena, ampak je bistveno razumeti čustva drugih, ali pa samo prisostvovat svojim čustvom, jih gledat in jim dat svoj prostor in čas.

V večerni urah nas bo Lunin kvadrat na Urana malo poživil, malo pohitril, malo več bo spet volje, nekaj napetosti in upora, toda tudi več živosti in vznemirjenja.

Mars se sedaj povezuje v kvadrat z Jupitrom, o čemer sem na veliko sporočala včeraj, danes pa aplicira v trigon z Neptunom, in nas čara, v svoje čare. Izjemno konstruktivna energija za umetnike, ljubimce, ljudi, ki se ukvarjajo z duhovnostjo in za vse, ki hočejo s svojo akcijo nekoga začarati, očarati, navdušiti, navdahniti in sorodno.

Lepo nedeljo vsem!

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.