Zvezdni utrinki, četrtek 6. 7. 2017.

iz telefona 1 465

Dobro jutro drage moje! Dobro jutro dragi moji!

Prebujena brez budilke, prebujena v čudovito jutro brez oblakov. Obsijana dolina se mi smehlja in moje srce se ji nasmiha nazaj. Danes odprto, otroško, zaljubljeno zrem v svet, pripravljena na čudež življenja.

Luna je še vedno v znamenju strelca. Danes smo že prilagojeni njeni hitrosti, vznemirjenju, hitrim obratom, navdušenju in koleričnim naskokom  naših vrhov.

Dopoldan  ponovno poveže precej tesno inkonjunkcijo Jupitra in Neptuna, nas objame nek lažen optimizem in zasanjano-nestvarno občutje. Najbolje za to občutje je biti na morju, saj je tam zretje morja, neba in izguba v občutku večnosti nekaj dovoljenega. V teh naših vsakodnevnih obveznostih pa nas ta tip energije lahko zasanja, nas naredi občutljive in nam vzame nekaj storilnosti. Toda ker Luna prvo tvori vkadrat na Neptuna (petnajst pred dvanajsto) in šele kasneje sekstil z Jupitrom (tri minute do dvanajstih), je očitno, da bo zmagal optimizem in nas le ta pognal v pozitivne smeri.

Popoldan se Luna dotakne samo asteroida Lilit in prinaša nekoliko več strasti in tovrstnega vznemirjenja.

Moj mir in notranje, pa tudi zunanje nasmihanje je povezano s svežo novo energijo, ki nam jo nosi Merkurjev vstop v znamenje leva. Torej bo zopet več jasne in glasne komunikacije, za nas »Merkurjance« bolj veselo, hitro in odločno življenje. Ker je Merkurjev prvi aplikativni aspekt sekstil z Venero, nam vse skupaj nosi še več veselja, več igre, zabave in sorodnega. Sedaj je čas da razpustimo lase, se nasmehnemo in užijemo, kar se nam ponuja. Predvsem pa ta kombinacija prinaša prikupne površinske odnose, veliko drobnih pogovorov in občutek sprejetosti.

Tako bo dan za večino prav prikupen. Najbolje ga bodo preživeli tisti na počitnicah, saj je namenjen zabavi in uživanju in ne delu. Ostali pa ga lahko izkoristimo za to, da se  predstavimo, pokažemo, izrazimo in navdušimo ljudmi, s tistim, kar počnemo, v kar verjamemo.

Napisala Mihaela Malečkar.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje