Zvezdni utrinki, četrtek 31. 8. 2017.

13. 8. 2017 008

Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Prebujena v jasno jutro, lepo osvetljeno s sočno svetlobo, ki kliče vse nas v akcijo, v delo.  Sama sem mirna, čeprav je izzivov s katerimi se soočam res zelo veliko, poskušam reševati enega za drugim.

Kaj nosi nepričakovane izzive? Vsem, ki nam je sončni mrk v avgustu dotaknil kako osebno točko v horoskopu, se stopnjuje napetost, saj prihajata tako Merkur, kot Mars v teh dneh na stopinjo sončnega mrka in oživljata njegove teme. Tako kljub navidezno mirnim dnevom, se nekje v ozadju nabirajo napetosti, ki nas rinejo v spremembe.

Tudi danes je astrološko, glede na Luno in aspekte, miren dan. Luna je zjutraj še v strelcu in ob (6:42) je tvorila trigon na Urana, kar je nosilo nove ideje in hitreje odvijanje dogodkov.

Dopoldanski vstop Lune v znamenje kozoroga (10.19), pa prinaša drug tip energije, po vznemirljivem strelcu, prihaja mirna, premišljena, na pol hladna za nekatere pa melanholična energija kozoroga. Danes nas bo gnal občutek za to kaj je treba narediti, in ne to kaj si želimo početi. Ta moram bo precej zavezujoč in pa hkrati zelo premišljen in učinkovit.

Merkur se bo nekaj minut pred pol sedmo zvečer premaknil nazaj v leva, očitno se približuje Marsu in stopinji sončnega mrka, pazite na računalnike, telefone, hkrati je potrebna izjemna previdnost na cesti, za volanom.

Torej če povzamem nas čaka en tak miren dan, ko se zaradi občutka dolžnosti in z redoljubjem, da marsikaj narediti. Nekje v ozadju pa se zbira tiha napetost, zaradi katere vemo, da se bližajo precej nemirni dnevi.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

VPIS 2017