Zvezdni utrinki, četrtek 3. 8. 2017.

3. 8. 2017 011
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!
Brez budilke zbujena v temno jutro. Očitno se dan krajša in je na svitanje potrebno nekoliko počakati. Prisostvovala sem bujenju in nam s telefonom za vedno ujela roza avtoceste oblakov na nebu. Toda še pred tem je bilo potrebno nahraniti lačnega mucka. Muci je bil celih 6 let samo v stanovanju in šele tri četrt leta živi na deželi in se prosto sprehaja in od takrat lahko cel dan spi v stanovanju, toda noči so njegove, odkriva, raziskuje življenje, pleza po drevesih in se bori z okoliškimi mački za svoj prostor pod soncem, ter mi vztrajno nosi miške pred vrata. Kako naj mu dopovem, da sem vegetarijanka :D ?! Kaj vam hočem povedati, da je nevarno življenje edino življenje, ostali pobegi v svoje sobe, v svoja stanovanja, v svoje varno okolje nas rutinizirajo in na neki ravni ubijajo. Raje nevarno življenje, kot počasno varno umirjanje, kaj se vam zdi?
Očitno je, da je moje razmišljanje povezano z Luno v strelcu in približujočimi se mrki. Strelec je energija, ki teče v jutri, in nima potrpljenja čakati, nima nekih varnostnih mrež med tem, ko skače preko globeli. On je konj s silno energijo svojih nagonov, pa vendar tudi moder človek, ki tega konja vodi v smeri svojih sanj.

Zjutraj imamo konjunkcijo Lune in Saturna (9:38), tako bomo vse jutro nekoliko resni, razsodni, premišljeni in delavni. Popoldan se bo Luna pozitivno povezovala z Luninimi vozli (15:04), in nas srčno povezala za skupne cilje. Nočne ure pa bodo še nekoliko bolj strelčevsko vznemirljive, saj se Luna bliža v trigon z Uranom (23:38).

Torej še en hektično energičen, pa tudi radostno poln dan, ko bomo pogumno odprti vsem oviram, samo za to, da bi živeli s polnimi pljuči, veseli in srečni odprti tudi za vse pozitivno, kar nam življenje nosi.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje