Zvezdni utrinki, četrtek 29. 6. 2017.

park ravno

Dobro jutro!

Ohlajeno, do žalostno jutro se res počasi svetli. Veter nosi ples dreves in ropot polken. Tudi sama že uro sedim pred računalnikom in se poskušam osvetliti, prebuditi. Rada bi polna navdušenja spodbudila tudi vas v novi dan. Toda danes bi to bilo neiskreno, napihnjeno, kar nekaj. Dejstvo je, da sem malodušna. Da sem pokonci,  ker moram biti, ker je treba delati, ker se mora preživeti. V resnici bi veliko raje spala in pustila vse nekam.

Luna bo tudi preko današnjega dneva v devici, tako da nas s svojo marljivostjo kliče k delu, natančnosti, kritičnosti, analizi in sorodno. Njeni aspekti so temeljno spodbudni, tako prihajajo na plan njene pozitivne lastnosti uslužnost, delavnost, natančnost, praktičnost in sorodno.

Na nebu se sestavlja opozicija Merkurja in Plutona, ki preuranja tudi  vpliv opozicije Marsa in Plutona. Opozicija Merkurja in Plutona se bo dogodila v noči iz četrtka na petek, danes pa jo oživlja Luna v dopoldanskem času, od petnajst do devetih pa vse do pol dvanajstih.

Zopet moramo biti previdni na cesti, paziti kako se pogovarjamo, kaj rečemo, ljudje bomo nagnjeni k manipulaciji z besedami, po drugi strani pa bodo naše misli nekoliko temnejše, sumničave. Ker Merkur spodbuja tudi opozicijo Marsa in Plutona, bo v teh dneh več agresije.

V večernih urah bo Luna obudila včerajšno inkonjunkcijo med Venero in Saturnom, ki nosi osamljenost in oviranost v srčnih zadevah.  Sprva se poveže s kvadratom na Saturn, malo pred deveto uro zvečer, kasneje pa aplicira v trigon z Venero. Ta Venera, na zadnjih šestih stopinjah bika, ni najbolj srečna, saj prihaja na zvezdi iz ozvezdja Perzeja (Capulus in Algol), ki sta povezani z jezo in agresijo, ki izvirajo iz neobvladanih strasti.

Realno gledano prihajajo dnevi, ko bodo naše sence prihajale na plan, bodimo bojevniki in se soočajmo z njimi. Soočanje z njimi bo koristneje, kot da jih na veliko projeciramo na ostale, ali pa samo nekontrolirano mečemo svoj bes na svet okrog sebe.

Čustva in misli nas lahko odvedejo na negativna področja, praktično delovanje, narediti, kar je treba, pa Luni v devici nosi zadovoljstvo.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.

Julijski in avgustovski popust pri svetovanju je Mihaelina nagrada bralcem Zvezdnih utrinkov. To je tudi razlog, da se s seboj na svetovanje prinese spodnjo fotografijo, saj je le ta, s tem napisom, obljavljena samo tu.  Na omenjeno svetovanje se je mogoče naročiti na 031-255-619.

reklama za poletje 2017 astro svetovanje