Zvezdni utrinki, četrtek 27. 7. 2017

morje Koper
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Čisto nežno in počasi prebujena v oblačno in hladno jutro, ki tiho obljublja miren in preudaren dan. Začarana s pesmijo Sweet od Cigarettes After Sex v romantičnem in hrepenečem vzdušju se sentiment kar pretaka po moji krvi. Na obrazu en tak tih nasmeh, ki ga težko razložim. Nič konkretnega za pokazat, morje dela za narediti, toda jaz sem zadovoljna.
Očitno me kvadrat Lune in Venere nosi v romantično vzdušje, za astrologe, v moji rojstni karti sta ti dve ženski energiji v eksaktnem trigonu, tako mi njun kvadrat ne prinaša razočaranj in lenobe, ampak počasnost in radost. Hkrati pa je omenjena Venera direktno na mojem ascendentu, tak je to sladko občutenje zanesenosti še toliko bolj prisotno v mojem doživljanju.

Torej za večino bo omenjen kvadrat nosil lenobno in čustveno vzdušje (8:32), in nam pobarval jutro s hrepenenji, ki jih bo težko uresničiti. Luna gre po tem času v prazno, kot se reče, torej ne naredi nobenega klasičnega aspekta s planeti. To potovanje v praznem teku naznanjajo, da se ne more v tem času zgoditi nič izjemnega, posebnega, novega in pomembnega. Toda ker je Luna v devici in preko dispozitorja ponovno v devici, lahko vidimo, da bomo natančni, delavni in uslužni. Aspekt, ki nas čaka v popoldanskih urah, Lunina opozicija s Kironom, pa nekaterim prinaša čustvene rane. Venera se zelo počasi, pa vendar vztrajno približuje v kvadrat s Kironom in nekaterim nosi razočaranja in bolečine na področje ljubezni.

Luna proti pozno popoldan (17:37) vstopi v znamenje tehtnice in prinaša novo energijo, ki ne bo toliko osredotočena na delo, ampak vedno bolj na odnose. Njena pozitivna aplikacija h konjunkciji Sonca in Marsa pa prinaša možnost vznemirljive poletne noči.

Četrtek je Jupitrov dan in na tak dan naj bi naredili nekaj velikega, nekaj za dušo, nekaj za druge. Obiskati tempelj, cerkev, iti na neko sveto mesto, brati filozofske knjige, na nek način razširiti svoje obzorje. Zaradi energije device je koristno narediti nekaj za nekoga, nekomu pri nečem pomagati, in ozavestiti našo povezanost.

Večji del dneva bomo delavni, mirni , natančni in skrbni. Večerne ure pa nosijo romantiko in strast. Družimo in veselimo se.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
Na svetovanje se lahko naročite na 031-255-619 ali aquarius.mihaela@gmail.com .
reklama za poletje 2017 astro svetovanje