Zvezdni utrinki, četrtek 20. 7. 2017.

jaz ogledalo ravno
Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!
Današnje jutro zame ni najboljše, slabo počutje pritiska name, očitno se vseeno ne odzivam najbolje na to vročino. Za mano je tudi ena dolga neprespana noč, ko so moji možgani na veliko iskali rešitve problemom in načrtovali stvari za naprej, sestavljali nove možnosti za prihodnost. Seveda, ko je um tako poln misli je zelo težko zaspati. Pogosto nočno vstajanje pa je imelo tudi pozitivne posledice in to je opazovanje zvezd. Jasne noči so čudovite v teh naših svetlobno ne omadeževanih krajih. Gledala sem ozvezdje škorpijona kako zahaja in kasneje ozvezdje strelca in se kot otrok polna navdušenja in čudenja ozirala v noč.

Ja te nemirne noči niso nič posebnega, ko je Luna v dvojčkih in se Merkur povezuje s Saturnom, pogosto je, da nam globoko razmišljanje ne da spanca. Tudi danes potuje Luna po znamenju dvojčka, tako da ima tudi današnji četrtek na sebi nekaj dinamičnega, komunikativnega, družabnega in igrivega.

Zjutraj bomo bolj zaspani in lenobni, saj se Luna poveže v kvadrat z Neptunom, dopoldan nas bo spodbujal optimizem zavoljo njenega trigona na Jupitra, paziti se moramo, da ne pretiravamo. V zgodnjem popoldnevu bo prevladovala energija zaljubljenosti in nas bodo nosile strasti, saj se Luna dotakne Venere in spodbuja njeno inkonjunkcijo na Plutona in opozicijo na asteroid Črna Luna, tako bo sredi dneva najtežje spuščati svoje želje, saj nas lahko te premočno zavežejo, zakrčijo in nam onemogočajo radost in zadovoljstvo s tem, kar je.

Večerne ure nosijo več strahu, več žalosti in nezadovoljstva, zavest realnih omejitev, ali pa samo streznitev in ozemljitev, odvisno je seveda od nas.

Mars okrog pol treh popoldan prestopi v znamenje leva in prinaša več energije, večjo borbenost, voljo do življenja ter najbolj od vsega stopnjuje našo tekmovalnost.

Danes se v kvadrat povezujeta tudi Sonce in Uran, tako bo več trme, svojeglavosti, upora avtoriteti in nekega nevidnega nemira v vseh nas. Kvadrat se bo dogodil v noči na petek.

Torej dan bo še vedno razigran, vendar ne bo mogel biti v celotni lahkoten, saj nas bo Venera s svojimi aspekti zavezovala k določeni želji in nas v tej želji delala slepe za vse ostalo, ter nas naredila togotne in nesrečne, ker se bodo pojavile ovire pri uresničitvi omenjene želje.
Zvezdne vplive piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje