Zvezdni utrinki, četrtek 17. 8. 2017.

iz telefona 1 383

Dobro jutra, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Čudovito novo jutro, čudovit nov dan in z vsakim novim dnem je tudi priložnost za nov začetek. Ja danes sem optimistična in pozitivna, danes verjamem, da se lahko vse, če se hoče, potrebna je le potrpežljivost in vztrajnost, da ne odnehaš vlagati napore za dosego svojih ciljev.

Luna je vse do 18:13 v dvojčkih, tako se bomo vse do večera bolje počutili med ljudmi, kot sami doma. Tudi, če se ne bomo pogovarjali, tudi če bomo samo prisostvovali človeškem vrvežu, samo, da nismo premočno ujeti v tišino in da se nekaj dogaja.

Današnji Lunini aspekti so temeljno prijetni, kar pomeni, da se bodo stvari odvijale brez večjih ovir in šokov. Jutro je nakazano kot prijetno (Luna sekstil Sonce ob 8:38), imeli bomo dovolj energije in bili pozitivno naravnani. Hkrati  zjutraj Luna ponovno obudi konjunkcijo Sonca na Severni Lunin vozel zaradi česar lahko spoznamo zanimive ljudi, ki bodo na tak ali drugačen način odigrali pomembno vlogo v našem življenju. Na splošno več jasnost. Zjutraj se dovrši tudi kvadrat med Venero in Jupitrom (8:27), zaradi česar se umirijo tudi naša hotenja, in se umirja vznemirjenje na finančnih trgih.

Popoldan se Luna harmonično poveže z Uranom ( sekstil ob 15:37), kar nosi še več vznemirjenja, odprtosti za spremembe, življenje pa nam lahko bolj osvetli, kje točno se bodo dovršile spremembe ob prihajajočem sončevem mrku.

Večerni vstop Lune v znamenje raka prinaša več miru, več tišine, več potrebe po pripadnosti, skrbi, negi. Manj nas bodo nosile misli, od takrat dalje bomo bolj v rokah čustev. Biti doma bo nadstandard, družiti se s svojimi, bo točno to, kar rabimo.

Če povzamem nas čaka še en dokaj živahen dan, z veliko misli in dogajanja. V večernih urah pa se umiri, in bomo rabili samo biti med svojimi, v varnem in znanem.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar. Popust v poletnih mesecih se počasi zaključuje.