Zvezdni utrinki, četrtek 15. 6. 2017.

pika poka

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Oblaki so posiveli ozračje, in siva svetloba se dotika naših src in jim jemlje nekaj radosti in živosti. Predani dolžnosti kot roboti počnemo, kar je treba in nosimo na svojih ramenih težo odgovornosti in resnosti. Ja danes okrog poldan se dokončno dovrši opozicija Sonca in Saturna o kateri sem vam govorila včeraj.

Luna je dopoldan še v bistremu in družabnemu vodnarju in je zjutraj harmonično vezana na Urana, zaradi česar nosi še nekaj vznemirljivega utripa in intelektualnih zamislic.

Potem Luna vstopi v znamenje rib in naša čustva, ki so se dokaj uspešno skrivala za razumom, bodo zopet nežna in ranljiva. Prijetna stran Lune v ribah je, da smo ljudje tihi in mirni, ter se hitreje vživimo v umetnost, hitreje si dovolimo meditativno naravnanost, hitreje sprejmemo stvari take kot so in jih živimo. Manj je intelektualiziranja, razglabljanja, bitke, manj je vznemirjenja vode, več je miru in tišine.  Zaradi sposobnosti vživljanja bo okrepljeno tudi naše sočutje.

Pot iz vodnarja v ribe je pot iz vznemirjenja v mir, iz družabnosti v samoto, iz intelektualiziranja v čustvovanje, iz govorjenja v tišino.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.