Zvezdni utrinki, četrtek 10. 8. 2017.

morje Koper
Dobro jutra, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!

Oblačno, tiho jutro nas počasi budi v življenje. Moj pogled občuduje siničke, ki se igrajo na terasi in kljuvajo zrna, ki sem jih nasula. Oblačnost in tišina vabita k predelovanju čustev, kličeta v to notranje in ne to zunanje. Sama sem mirna, toda v predelovanju. Razmišljam kako pomembno je, držati se svojih principov in delati, kar je prav in ne le to, kar nam paše.

Tudi danes Luna potuje po ribah, vendar se zdi, da bolj kot milino nosi ranljivost, občutljivost in sentiment. Njen jutranji sekstil (8:22) z retrogradnim Plutonom, govori, da bodo naša čustva globoka, pomešana s strastmi, pa vendar nas tovrstni aspekt porine k večji odločnosti in vztrajnosti, da se gibamo v želeno smer. V dopoldanskih urah (10:47) se bo dovršil tudi sekstil med Merkurjem in Venero, o katerem sedaj govorim že dva dni, kateri nosi dobro komunikacijo, ročne spretnosti in drobne radosti življenja.

Popoldan potuje Luna v kvadrat s Saturnom (15:37), kar privleče na plano bolj zahtevna čustva bolečine, strahu, ranljivosti, žalosti, tako je modro, da si vzamemo čas za svoja čustva, si jih priznamo, sprejmemo in spustimo. Po tem času bo Luna uradno v praznem teku, kar pomeni, da ne bo nekih velikih in bistvenih dogodkov, notranje bomo pasivni, čustveni, lahko pa tudi prav leni.

Nočne ure (23:14) bodo spet bolj vesele, saj se sestavljata v sekstil Sonce in Jupiter, dve zavestni in svetli energiji, ki nosita upanje in zaupanje. Levi in Strelci boste sijali in bili uspešni, življenje bo prinašalo zanimive priložnosti. Nikar ne pustite, da vam pronicajo skozi prste.

Na ograji terase ni več ptičev, odleteli so svoje veselje nositi tudi kam drugam. Moj navdih in radost je sedaj odvisna izključno od mene. Moje oči so odprte in moje srce tudi, pripravljeno videti drobne lepote in radosti življenja.

Če povzamem, čaka nas čustven dan, ki bo nihal od strasti, do žalosti in utrujenosti. Pomembno je, da odpremo oči za vse priložnosti, ki se nam, navkljub čustveni občutljivosti, ponujajo.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje