Zvezdni utrinki, 16. 7. 2017.

konec julija 2017 001
Dobro jutro, drage moje! Dobro jutro, dragi moji!
V čarobnem poletnem jutru, v katerem se je nebo iz roza pajčolana preobleklo v sinjo modrino, ter so gozdovi vedno bolj oranžno obsijani se prebujam s tiho, a globoko bolečino. Videti svoja čustva, pa stati z njimi, ne jih spustit na druge, samo stati z njimi in jih prenest, predelat. To je naloga s katero se soočam zadnja dva dni.
Sonce in Mars sta v znamenju raka, in rak je tisto znamenje, ki prinese na plan neracionalne občutke, ki pa imajo globino, saj se vežejo na otroštvo, na družino, našo prvo celico. Kolerični energiji se približujeta, hkrati pa se bližata tudi v kvadrat z Uranom in s tem je možnosti za premočne in prehitre reakcije toliko več. Zadnji krajec, ki se dogodi danes zvečer ima v sebi vkodiran Mars kvadrat Uran, prehitro, nepremišljeno jezo, ki lahko udari nepričakovano in rani globoko.
Umaknjena v svojo čarobno jazbinico si dovoljujem čas, da predelam in spustim. Spustim lastna pričakovanja o tem, kako naj bi bila ljubljena, kako naj bi bila videna, cenjena, čutena in razumljena, ko sem bila otrok. In ko se vse rane pocelijo, bom ponovno lahko gledala le to, kar so naredili zame.
Luna je v ovnu, zato bo še toliko več napetosti in premočnih, prehitrih reakcij. To nabito energijo je moč uporabiti za rušenje, lahko pa se na njej odrinemo in porinemo v akcijo. To je tudi edini način, da kolikor toliko uspešno preživimo današnji dan.
Če povzamem, čaka nas še en z energijo nabit dan, ki ga bo najbolje izkoristiti za delo, ali šport. Fizični napor bo najboljše zdravilo. Vendar moramo biti previdni, saj smo lahko prehitri in pride do nezgode. Dodatna previdnost gre za zasebne odnose, tu je lahko več napetosti in nepričakovani čustveni izbruhi jeze. Nujno je, da predelujemo svoja čustva sami, na ta način zdravimo ne le sebe , ampak tudi svoje potomce, bolečin naših prednikov.
Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.
Spodnji popust je darilo bralcem Zvezdnih utrinkov.
reklama za poletje 2017 astro svetovanje