Vplivi za celoten teden.

pizza4

V prihajajočemu tednu gre naša ekipa na počitnice, tako bomo v eni sami objavi zajeli dogajanje na nebu celega tedna. Naredite si čim lepši prvi teden avgusta.

Od 1. 8. do vključno 7.8.

V ponedeljek nas bo Luna v raku poskušala pripraviti na Mlaj, ki se bo sestavil v torek ponoči. Imeli bomo še čas in priložnosti, da naredimo prostor za novosti, ki prihajajo. Energije bo veliko in marsikdo se bo težko odločil kako naprej. To nas zna nekoliko zbegati in vznevoljiti. Zjutraj se sestavi tudi vzpodbudna povezava Venere in Urana, ki nam bo dala voljo in željo po življenju, avanturah in ljubezni. Nekaj drugačnega si bomo želeli. Za več energije bo poskrbela tudi vroča povezava Sonca in Saturna, ki nas bo usmerila točno tja, kamor si želimo. Bolj jasno in ciljno usmerjeni bomo.

Tudi torek bo poln dogajanja, saj Luna prestopi v leva in spremeni svoje energije ter v nas spodbudi pogum in samozavest. S prestopom Marsa v strelca, bomo začutili še več pritiska, energije in odločnosti. Preden se sestavi Mlaj bo zelo vroče, dinamično in napeto. Energije nas usmerjajo ven, v naravo, zabavo, šport in kreativnost

V sredo bomo lahko začutili nekakšno olajšanje, saj bodo napetosti Mlaja nekoliko popustile. Čas bo, da izkoristimo vesele energije Lune v levu, se sprostimo, družimo in veselimo.

V četrtek nas Luna odpelje v znamenje device in s tem v bolj pasivne, a vseeno delavne energije. Bolj premišljeni bomo in kritični. Energije device bodo kar močno izražene. Naši miselni procesi in izražanje bo bolj izpostavljeno. Vseeno pa večji del dneva ne bomo vedeli, kaj bi počeli s svojimi čustvi in občutki.

Petkove energije Lune v devici bomo najbolje izkoristili z delom, načrtovanjem tudi kuhanjem in delom na vrtu. Dobro nam bo delo, če se sprehodimo po tržnici in poiščemo nasvet glede priprave kosila in drugih jedi. Venera se pridruži Luni, Merkurju in Jupitru v znamenju device in nam da več občutka za soljudi, za lepo in prijetno komunikacijo ter za vzdrževanje primernih, zdravstvenih navad.

Soboto bomo začeli zelo pridno in delavno. Luna bo v devici, Merkur pa sestavi svoj kvadrat z R Saturnom. Na momente se nam bo zdelo, da smo si naložili kar preveč in bomo bolj obremenjeni in utrujeni. Zaradi povečanega občutka strahu in negotovosti, bomo bolj nesproščeni in neprilagodljivi. To lahko premagamo s pogovorom, sodelovanjem ali branjem zanimivih knjig. Popoldanski prestop Lune v tehtnico nam zna prinesti več druženja, vseeno pa ne bo vse tako lepo. Venera, ki je tokrat dispozitorica Lune, bo sestavila kvadrat z Marsom. Strasti bodo prevladale nad razumom, kar zna marsikdo občutiti kot napetost, vročo kri in bojevitost. Naj zmaga ljubezen.

V nedeljo nas bodo energije Lune v tehtnici odpeljale v bolj mirne in stabilne vode. V prvi polovici dneva znamo biti vseeno še nekoliko bolj neizprosni in vztrajni, kasneje pa se bomo  bolj pomirili. Tudi Merkur sestavi opozicijo z R Neptunom in nam prinese več priložnosti za napačne odločitve, zmote in izgubljanje svojih stvari. S tem vplivom si dovolimo sanjati.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.