Vikned delavnica 23. in 24. septembra.

jaz 002

Človek, ki ve kako se plava, pa ne zaplava, ni ravno plavalec, kajne. Tako tudi človek, ki ve vse o astrologiji, pa ne zna brati astrološke karte, ni ravno astrolog. In zato smo pripravili zelo  dinamičen vikend, ko se bomo skozi veliko praktičnih primerov urili in izurili v branju natalne karte.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Delavnica ponuja :

Sobota: vajo razlage rojstne karte, natančno se bomo prehodili preko rojstne karte in analitično pregledali vsa življenjska področja.

Nedelja: Pod drobnogled bomo vzeli en odnos in ga natančno analizirali, kaj ju povezuje, kje so težave in sorodno.

Kraj, čas delavnice: Vikend delavnica bo potekala 9. in 10. julija od 9. h zjutraj do 20h zvečer z vmesno dvournim odmorom za kosilo. Delavnica bo potekala  v prostorih zavoda, na naslovu trg padlih borcev 8, Rakek. 

Cena delavnice  je 168 evrov. Znesek se poravna na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosimo vas, da ne prinašate gotovine. Za tiste, ki ste tečaj RRK in tečaj Astrologije obiskovali v naši šoli, se vam delavnica omogoči po polovični ceni.

Od vas pričakujemo: poznavanje astroloških simbolov ter seznanjenost z  znamenji, planeti, hišami in aspekti. Prijavo na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.