Tečaj uvod v astrologijo I v Ljubljani.

Mihaela tečaj

“Astrologija je veda, ki pomaga videti in razumeti ozadnje našega čustovovanja, mišljenja in delovanja. Veliko ljudi mi je že zaupalo, da sem jih korak za korakom pripeljala do znanja astrologije. Mi zaupate tudi vi?”, vas sprašuje Mihaela Malečkar.

Tečaj ponuja:  Na tečaju bomo spoznali vsa osnovna dejstva, s pomočjo katerih se lahko naučimo brati stari simbolni jezik, astrološko karto.  V karto bomo vrisovali pomembne astrološke elemente in se na ta način spoznavali sprva s svojo karto, potem pa tudi s kartami naših najbližjih.  K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja: Začeli bomo v petek 27.10.2017. Tečaj bo potekal vsak petek, po štiri šolske ure, od 17.00. do 20.00 ure na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte pred trgovino Spar na Vrhovcih. In greste peš po mali ulici, točno nasproti vhoda v Spar, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena tečaja: Cena tečaja je  280 EUR. V primeru enkratnega plačila, imate 10%  popusta,  znesek s popustom je 252.  Možno pa je tudi plačevanje na obroke. Vsak od treh obrokov znaša 93 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne prinašajte gotovine.  

Prijava na tečaj in/ali vpis v prvi letnik  na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.