Astrološka analiza za ponedeljek.

polna-luna-noc

V popoldanskih urah bomo lažje presodili, kaj je pomembno.

Ponedeljek 14. 11.

Luna v biku predstavlja neko gotovost, trdnost, stabilnost. Bik je zemeljsko znamenje in kot tako, nam ponuja neko stabilnost, neko oporo, na kar se lahko zanesemo. Je pa to tudi pasivna energija. Samo je. Čaka. Vztraja in premišljuje. Čeprav je danes dan, ko se dovrši Polna Luna in  bomo čutili več nemira in nepotrpežljivosti, bo z Luno v biku občutek, da se nič nikamor ne premakne. To bi bilo vredu, če sami ne bi imeli veliko realnih opravkov. Ampak, ker bomo težje sprejeli, da se svet ne vrti samo okrog nas samih, bomo težje sprejemali vpletenost drugih v našem življenju. Kako bomo umirili in potešili te nevzdržne občutke? Tendenca Lune v biku je, da se rada predaja raznim užitkom. In tako bomo tudi mi danes bolj nepremišljeno posegali po tistih stvareh, ki nam prinašajo užitek, ugodje in občutek zadovoljstva. V popoldanskih urah bomo lažje presodili, kaj je pomembno.

Polna Luna se sestavi ob 14.52. uri in s tem bomo tudi sami dosegli nek vrhunec, neko spoznanje. In to bo tudi vse, kar nas danes čaka. Sicer bomo po tem lahko zaznali nekaj več streznitve in umirjenosti. Nas bodo pa do konca dneva spremljale energije Lune v praznem teku. Še bomo lahko pilili svojo potrpežljivost in se učili kaj pomeni spoštovanje. Kako naj se postavimo zase, ne da bi zaradi tega prizadeli drugega in ga ponižali. Brez dodatnih obremenitev tudi tokrat ne bo šlo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.

Mihaela Malečkar

Mihaela Malečkar Kogovšek

Mihaela se že trinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

 

Mihaela Malečkar kontakti:

031 255 619

aquarius.mihaela@gmail.com
Naroči se na osebno svetovanje >

Jasmina Krt

jasminaJasmina Krt je po prvotni izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, danes predana astrologinja, svetovalka, učiteljica in vodja raziskovalnega oddelka na Astrološkem inštitutu. Zanima jo astrologija kot celota, še posebej pa Psihološka in Energijska astrologija, področje Astromedicine in Energijske psihologije. Svojim strankam preko poučevanja, delavnic in individualnih svetovanj odpira pogled na sebe iz različnih zornih kotov in jim pomaga pri preseganju ter transformaciji omejujočih vzorcev, razvoju talentov, notranjega bistva in poslanstva. Še posebej jim pomaga do psiho-fizičnega zdravja, saj so telo, misli in čustva neločljivo povezani. Pri tem uporablja cvetne esence in druge oblike praktične podpore ter naravnega zdravljenja.

Že od samega začetka oddaje Klepet ob kavi jo lahko spremljate v sproščenih pogovorih o astrologiji in še marsičem, piše za tiskane in internetne časopise, bila je gostja na Tedniku, predava na večjih dogodkih, podjetjem in zaključenim skupinam. Napisala je že nekaj astroloških raziskav in astrološkega gradiva. Njeno poslanstvo je vsekakor ljudem približati pravi koncept in smisel Astrologije ter tako pomagati ljudem, da se cenijo, ljubijo in dosežejo harmonično življenje sami s seboj in posledično v odnosih.

Cvetka Stipič

cvetkaCVETKA STIPIČ je najboljša v praktični zvrsti astrologije, torej v HORARNI astrologiji. Izobraževala se je na Astrološki akademiji Stella, v šoli astrologije Astro in več let obiskuje predavanja astrologinje Mihaele Malečkar Kogovšek in astrologa Berna Jurečiča. Cvetka je izjemno stvarna poslovna ženska z velikim srcem. Tako je tudi kot astrologinja nekdo, ki bo iskal konkretne rešitve danim težavam, saj astrološka karta odkrije resnico o določenem problemu. Kot izkušena Horarna astrologinja stranki pomaga, da ji pokaže pot, ki vodi iz njenih osebnih težav in negotovosti. V Astrološkem inštitutu je nepogrešljiva kot ORGANIZATOR ASTROLOŠKIH DOGODKOV, seveda pa je tudi UČITELJICA IN SVETOVALKA.

Cvetka Stipič kontakti:

telefon: 041606113
elektronska pošta: stipic.cvetka@gmail.com

 

Stanka Lebar Arzenšek

Stanka Lebar ArzenšekStanka ima opravljen certifikat v šoli astrologije Stella, v tej šoli je obiskovala prva dva letnika. Več let je hodila tudi na tečaje srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Krasi jo fantastična intuicija, ki ji je velika opora za dobre rezultate pri svetovanju. S svojo velikodušnostjo si je v preteklih letih pridobila veliko praktičnih izkušenj svetovanja. Njena strast so zvezde stalnice, torej mitološke zgodbe, ki jih v taki ali drugačni obliki ljudje podoživljamo in igramo. V Astrološkem inštitutu je pomembna kot soustanoviteljica,seveda tudi kot UČITELJICA IN SVETOVALKA.

Stanka Leber Arzenšek kontakti:

041 732 782

stanka.astro@gmail.com

 

Naroči se na osebno svetovanje >

Špela Plemelj

Špela Plemelj

Sem Špela Plemelj usposobljena astrologija, ki svoje znanje na tem področju aktivno poglabljam od leta 2013. V tem času sodelujem z Astrološkim Inštitutom Aquarius Astro. Vsak dan lahko spremljate moje dnevne horoskope, ki so objavljeni na straneh Astrološkega Inštituta, na Fb straneh Astrološkega Inštituta, tedenske horoskope pa tudi na Astrologija s Špelo in na mojhoroskop.si  ter v reviji Zvezde.

V moje največje veselje je, če vam s svojim vpogledom v vašo rojstno, astrološko karto uspem pomagati k izboljšanju kvalitete vašega življenja. Nadvse spoštujem zaupanje posameznika, ki se je odločil, da se razkrije meni,  in mu to spoštovanje in zaupanje tudi vračam. Z mojo pomočjo boste lahko dostopali do številnih možnosti, interpretacij in pogledov na pomembna področja v vašem življenju, ki jih ponuja astrologija. V zadnjem času veliko pozornosti posvečam tudi hipnozi in jo uspešno dopolnjujem z znanjem astrologije. V veri, da najdem zadovoljivo rešitev in nove smernice za naprej, sem vam na voljo za astrološki posvet.

Špela Plemelj kontakti:

031 286 551

splemelj@gmail.com