Mnenja udeležencev

vstopni-astrolosko-izobrazevanje

Spodbudne besede naših slušateljev nam veliko pomenijo.  Jeseni 2016 možen vpis v šolo sodobne astrologije v Ljubljani, Mariboru, Kopru in na Jesenicah. Z učenjem nadaljujemo v Ljubljani, Celju, Novi gorici, Novem mestu in Sežani.

 Slušatelji o šoli:

»Odlična astrološka šola, priporočam vsem, ki jih zanima astrologija!« slušatelj Vasja

»Za učenje astrologije na Astrološkem inštitutu sem se odločila, ker mi je ustrezal urnik predavanj, cena in možnost plačila na obroke, eno predavanje traja 4 šolske ure, kar mislim da je idealno za našo koncentracijo.   Zadovoljna sem tudi z načinom poučevanja, veliko delamo na praktičnih primerih in sami doma, tako da res lahko veliko odnesemo. Res mi ni žal, da sem se odločila za šolanje pri njih, tudi v prihodnje se nameravam izobraževati na Astrološkem inštitutu.« slušateljica Bojana.

»Ker me že dolgo zanima astrologija sem se vpisala na Astrološki inštitut, da to vedo pobliže spoznam. Navdušena sem nad znanjem, ki ga pridobivam. Priporočam vsem, ki vas to zanima. Naša predavateljica je izredno topla in požrtvovalna oseba. Res se vidi, da nas želi naučiti. Gradivo je fantastično in mi je v veliko pomoč. Vsi, ki še oklevate- resnično priporočam. »slušateljica Irena iz Jesenic .

»Gradivo je dobro napisano, jaz ga vedno uporabljam pri nalogah, pri svojih astro-raziskavah in sem zadovoljna, rabim še izkušnje.« slušateljica Špela.

»Zelo sem zadovoljna s šolo, priporočam naprej.«slušateljica Edita.

Slušatelji o predavateljici Mihaeli about_Mihaela:

»Užival sem na Mihaelinih predavanjih. Odlična predavateljica je, z ogromno znanja. Poglobi se, kot malokateri astrolog. Ni ji vseeno za slušatelje. Želi, da bi slušatelji razumeli in čim več odnesli od predavanj. Slušatelji ne dobilo le surovega tehničnega znanja, ampak širši vpogled v življenjsko dinamiko.« slušatelj Vasja.

“Predavanja Astrologije odnosov pri  Mihaeli so sproščena, a hkrati intenzivna in zanimiva. Čas mineva zelo hitro… všeč mi je, da smo majhna skupinica , saj smo si ustvarile super sproščeno ozračje, dobro sodelujemo, se nasmejimo  in  si pomagamo.  Astrologija te prevzeme, postane del  tvojega življenja … in pri tem igra veliko vlogo prav predavatelj.  Mihaela to  vsekakor zna,  saj je zelo strokovna,  potrpežljiva in spontana.  Pri njej me je najbolj prevzelo to, s kakšno lahkotnostjo  predava,  … vse zveni tako preprosto, enostavno in zanimivo. ” slušateljica Nina.

»Mihaela ni samo astrologinja, ki odlično pozna vpliv planetov na nas. Je zelo dobra predavateljica, mirna, prijazna, potrpežljiva in res ji ni težko razložiti ˝problem˝ iz več zornih kotov, dokler zadeva ni jasna. Skozi pogovor z njo začutiš kako zelo je predana astrologiji, kako jo obožuje. Prav zaradi tega je v tem tako dobra. Zaradi tega je učenje astrologije z njo pravi užitek.« slušateljica Špela.

»Mihaela, tvoje delavnice so SUPER. Zakaj? Preprosto zato, ker na zanimiv, enostaven in razumljiv način podaš teorijo, ki omogoča razumevanje snovi, ker nas potem korak za korakom popelješ v karto, kjer lahko teorijo preizkusimo v praksi, ker preučujemo veliko različnih kart, ker s proučevanjem naših lastnih kart (seveda, če želimo) spoznamo tudi marsikaj o sebi in o tem, kar se nam dogaja, ker odgovoriš na vsa naša vprašanja , ki so direktno ali pa posredno povezana s tematiko, ker vedno dokončamo primer, ki ga obravnavamo, čeprav bi po urniku že morali zaključiti s »poukom« in tudi zato, ker v skupini vlada odprtost in sproščeno vzdušje.« slušateljica Sabina.

»Mihaelo sem prvič opazila na posnetkih, ki so bili predvajani na Studiu 12. Takrat sem šele malo tipala po astroloških temah, prebirala astrološke forume in bila vesela vsake nove stvari, ki je prej nisem vedela o astrologiji. Že takrat me je s svojim načinom podajanja astroloških tematik najbolj prepričala, ker je njena energija tekla spontano, mehko in ni navajala samo nekih suhih dejstev, ampak je izkazala globlje razumevanje. Astrolog mora biti učitelj, ki nas uči tudi s svojim zgledom in Mihaela je zame učitelj tudi s svojo mehkobo, razumevanjem in empatijo. Tvoj način mi tako paše in na predavanjih se poleg tega, da se učim, še spočijem. Hvala ti, Mihaela!«  slušateljica Jana.

 

 

Slušatelji o predavateljici Jasminiabout_jasmina:

“Jasmina je super predavateljica, ker objasni vse tako, da lahko res začutim kaj je astrologija in kakšen je njen namen,” slušateljicaVesna.

“Tako izvedbo tečaja, kot predavateljico Jasmino lahko le pohvalim. Na tečaj UVA sem se vpisal z določenimi pričakovanji, ker me Astrologija zanima od nekdaj. Tečaj je gotovo presegel pričakovanja, tako da sem se nad astrologijo navdušil še bolj kot prej. Predavateljico pa bi lahko opisal kot da je »prava oseba, ki počne pravo stvar,« slušatelj Elvis.

“Pred letom dni sem se vpisala na tečaj meditacije, kjer sem doživljala občutke sprostitve, s tem sem začela spoznavati sebe in se pozitivno spreminjati. Ker želim biti oziroma postati samozadostna in pomagati sebi sem se odločila za študij astrologije. Skozi osnove sem spoznala, da astrologija ni samo spoznavanje samega sebe ampak veliko več – je drugačen pogled na življenje in svet. Navdušena sem nad našo predavateljico Jasmino ker poleg predajana svojega znanja zacini predavanja z izkušnjami. V svet astrologije nas je popeljala sproščeno in navdušujoce…Se že veselim naslednjega predavanja…,”slušateljica Ana.

“S predavanji o astrologiji sem zelo zadovoljna.  Vesela sem, da sem jih začela obiskovati, saj je bila to moja želja že vrsto let, vendar si nisem nikoli vzela časa za kaj »takega«. Počasi od predavanja do predavanja napredujemo in vstopamo v astrologijo. Vsak teden pridem na predavanje z mislijo, da nekaj znam, po treh urah pa spet ugotovim, da nimam pojma. Všeč mi je ta kombinatorika, čeprav ne znam še dobiti pravilnega izraza, kaj kateri planet v kateri hiši pomeni. Da bom znala kaj povedati, mislim da bom morala obiskati še kar nekaj predavanj. Z astrologijo mislim nadaljevati, čeprav pisanje nalog in prebiranje gradiva na pomlad bo malo težje, kot je bilo sedaj v jesenskem in zimskem času. Meni je lepo, uživam in s predavanji sem zelo zadovoljna. Hvala, Jasmina,”  slušateljica Ines.

“V svojem življenju sem izobraževanju in širjenju znanja posvetila veliko časa. Lansko jesen sem znova začutila potrebo po novem izobraževalnem izzivu. Odločala sem se med tečajem tujega jezika in astrologije. Po premisleku in tudi zaradi bližine izvedbe tečaja sem se odločila za slednjega. Moram priznati, da nisem vedela v kaj se pravzaprav podajam. Še sanjalo se mi ni, da bo to tako resno in da bo trajalo toliko časa. Po končanem prvem tečaju lahko ugotovim, da sem se kar pravilno odločila. Ure, ki jih preživim v Sežani minejo hitro, so zanimive in dobila sem kar veliko znanja o astrologiji, hkrati pa me silijo, da razmišljam o sebi, o svojih dejanjih, strahovih, sposobnostih… Včasih se počutim, kot da bi bila na superviziji. Na ure astrologije rada hodim in mi enkrat na teden ni odveč sesti v avto in se odpeljati do Sežane ter tam intenzivno spremljati razlago. To, da se v skupini zelo dobro razumemo, dodatno prispeva k dobremu počutju na urah.” slušateljica Liljana.

“Čao Jasmina, oprosti malo pozno, da ti povem moje mnenje o tečaju: tvoja predavanja so v redu, lepo razlagaš, si dobra predavateljica. Seveda je prav, da nas z nalogami stimuliraš k učenju, ker če ne, ne bi toliko znali in delali, se učili (govorim zase), edina slabost, da si me zacuprala… in me vleče naprej:)),” slušateljica Erna.