Napovednik dogodkov

Vsi dogodki >

Izobraževalni program Astrološkega inštituta

astroloska-ura

I. DIPLOMSKI ŠTUDIJ:

PRVI LETNIK:

1. tečaj:

Uvod v astrologijo I (gradniki astrološke karte), 40 šolskih ur.

Uvod v astrologijo II (sinteza), 20 šolskih ur.

2. tečaj: Razlaga rojstne karte (analiza konkretnih življenjskih področij), 56 šolskih ur.

3. tečaj: Astrologija odnosov (na kak način sta si dva dana, kako vplivata drug na drugega), 48 šolskih ur.

DRUGI LETNIK:

1. tečaj: Tehnike predvidevanja (iz natalne karte, širši okvir, ožji okvir, sprožilci, sekundarne progresije, direkcije, deklinacije, tranziti, lunacije, povratki), 64 šolskih ur.

2. tečaj: Horarna astrologija (iskanje odgovorov na konkretno vprašanje brez poznavanja rojstnih podatkov), 40 šolskih ur.

3. tečaj: Elektivna astrologija (izbira pravega trenutka za pričetek določene dejavnosti), 32 šoslkih ur.

IZPITI IN DIPLOMA:

Vsak tečaj ima tudi vaje ( domače naloge), na koncu tečaja sledi izpit. V kolikor se domačih nalog ne dela redno, so izpiti plačljivi.  Za diplomo je potrebno poleg osnovnega predmetnika opraviti izpit še iz treh izrednih tečajev, seveda lahko te tri tečaje izbirate sami. Poleg izpitov je potrebno narediti še diplomsko nalogo. Izberete si temo, ki vam najbolj odgovarja, raziskujete jo prek primerov in napišete besedilo, dolgo od 10 do največ 15 strani.

Če ste samouk ali ste se učili v kaki drugi astrološki šoli in bi pri nas opravljali le izpite in pripravili diplomsko nalogo, se je treba prijaviti na razpisane izpite. Če opravite vse izpite in diplomsko nalogo, ste diplomirali iz naše šole in dobite naziv ‘diplomirani astrolog Astrološkega inštituta’.

Vrednost izpita: 50 evrov (ob opravljenih vseh domačih nalogah, pa je izpit brezplačen).

Vrednost diplomske naloge: 300 (ob opravljenih vseh domačih nalog, izpitov prvega in drugega letnika, ter izpitov iz treh izbirnih tečajev je diplomska naloga brezplačna)

 

II. PODIPLOMSKI ŠTUDIJ:

Trenutno možne specializacije ( moduli):

1. poslovna in finančna Astrologija;
2. karmična in transformativna Astrologija;
3. zvezde in ozvezdja v astrološki karti;
4. astromedicina in energijska Astrologija;
5. Astrologija prostora;
6. mundana Astrologija;
7. središčne točke;
8. tradicionalna Astrologija.

PODIPLOMSKA NALOGA:

Študent izbere določeno smer, dobi vodstvo in literaturo, iz katere potem študira in pripravlja podiplomsko nalogo. Ker bo veliko tudi izrednih tečajev z zgoraj omenjenimi temami, je dobro, da se jih udeležite. Magistrska disertacija mora obsegati vsaj 60 strani ter mora vsebovati analizo vsaj 30 primerov, ter imeti 20 bibliografskih enot.

Vrednost podiplomske naloge: 1000 evrov.

izobrazevanje-diploma

ŠOLA ODPRTEGA TIPA:

Vedno ste vsi, ki vas zanima astrologija, dobrodošli na naših tečajih, ne glede ali so v sklopu rednega ali izrednega programa in ne glede na to, kakšne so vaše ambicije.

CENA IZOBRAŽEVANJA:

Šolska ura primarnih tečajev (prvi in drugi letnik)  je  7 evrov.

Šolska ura izbirnih tečajev je 9 evrov.

Šolska ura inštrukcij je 15 evrov.

LITERATURA:

K vsakemu tečaju je napisano gradivo, ki ga slušatelj postopno pridobiva.

 

Program smo v letu 2016 prilagodili  programom svetovno priznanih šol astrologije.

 

Mnenja udeležencev

vstopni-astrolosko-izobrazevanje

Spodbudne besede naših slušateljev nam veliko pomenijo.  Jeseni 2016 možen vpis v šolo sodobne astrologije v Ljubljani, Mariboru, Kopru in na Jesenicah. Z učenjem nadaljujemo v Ljubljani, Celju, Novi gorici, Novem mestu in Sežani.

 Slušatelji o šoli:

»Odlična astrološka šola, priporočam vsem, ki jih zanima astrologija!« slušatelj Vasja

»Za učenje astrologije na Astrološkem inštitutu sem se odločila, ker mi je ustrezal urnik predavanj, cena in možnost plačila na obroke, eno predavanje traja 4 šolske ure, kar mislim da je idealno za našo koncentracijo.   Zadovoljna sem tudi z načinom poučevanja, veliko delamo na praktičnih primerih in sami doma, tako da res lahko veliko odnesemo. Res mi ni žal, da sem se odločila za šolanje pri njih, tudi v prihodnje se nameravam izobraževati na Astrološkem inštitutu.« slušateljica Bojana.

»Ker me že dolgo zanima astrologija sem se vpisala na Astrološki inštitut, da to vedo pobliže spoznam. Navdušena sem nad znanjem, ki ga pridobivam. Priporočam vsem, ki vas to zanima. Naša predavateljica je izredno topla in požrtvovalna oseba. Res se vidi, da nas želi naučiti. Gradivo je fantastično in mi je v veliko pomoč. Vsi, ki še oklevate- resnično priporočam. »slušateljica Irena iz Jesenic .

»Gradivo je dobro napisano, jaz ga vedno uporabljam pri nalogah, pri svojih astro-raziskavah in sem zadovoljna, rabim še izkušnje.« slušateljica Špela.

»Zelo sem zadovoljna s šolo, priporočam naprej.«slušateljica Edita.

Slušatelji o predavateljici Mihaeli about_Mihaela:

»Užival sem na Mihaelinih predavanjih. Odlična predavateljica je, z ogromno znanja. Poglobi se, kot malokateri astrolog. Ni ji vseeno za slušatelje. Želi, da bi slušatelji razumeli in čim več odnesli od predavanj. Slušatelji ne dobilo le surovega tehničnega znanja, ampak širši vpogled v življenjsko dinamiko.« slušatelj Vasja.

“Predavanja Astrologije odnosov pri  Mihaeli so sproščena, a hkrati intenzivna in zanimiva. Čas mineva zelo hitro… všeč mi je, da smo majhna skupinica , saj smo si ustvarile super sproščeno ozračje, dobro sodelujemo, se nasmejimo  in  si pomagamo.  Astrologija te prevzeme, postane del  tvojega življenja … in pri tem igra veliko vlogo prav predavatelj.  Mihaela to  vsekakor zna,  saj je zelo strokovna,  potrpežljiva in spontana.  Pri njej me je najbolj prevzelo to, s kakšno lahkotnostjo  predava,  … vse zveni tako preprosto, enostavno in zanimivo. ” slušateljica Nina.

»Mihaela ni samo astrologinja, ki odlično pozna vpliv planetov na nas. Je zelo dobra predavateljica, mirna, prijazna, potrpežljiva in res ji ni težko razložiti ˝problem˝ iz več zornih kotov, dokler zadeva ni jasna. Skozi pogovor z njo začutiš kako zelo je predana astrologiji, kako jo obožuje. Prav zaradi tega je v tem tako dobra. Zaradi tega je učenje astrologije z njo pravi užitek.« slušateljica Špela.

»Mihaela, tvoje delavnice so SUPER. Zakaj? Preprosto zato, ker na zanimiv, enostaven in razumljiv način podaš teorijo, ki omogoča razumevanje snovi, ker nas potem korak za korakom popelješ v karto, kjer lahko teorijo preizkusimo v praksi, ker preučujemo veliko različnih kart, ker s proučevanjem naših lastnih kart (seveda, če želimo) spoznamo tudi marsikaj o sebi in o tem, kar se nam dogaja, ker odgovoriš na vsa naša vprašanja , ki so direktno ali pa posredno povezana s tematiko, ker vedno dokončamo primer, ki ga obravnavamo, čeprav bi po urniku že morali zaključiti s »poukom« in tudi zato, ker v skupini vlada odprtost in sproščeno vzdušje.« slušateljica Sabina.

»Mihaelo sem prvič opazila na posnetkih, ki so bili predvajani na Studiu 12. Takrat sem šele malo tipala po astroloških temah, prebirala astrološke forume in bila vesela vsake nove stvari, ki je prej nisem vedela o astrologiji. Že takrat me je s svojim načinom podajanja astroloških tematik najbolj prepričala, ker je njena energija tekla spontano, mehko in ni navajala samo nekih suhih dejstev, ampak je izkazala globlje razumevanje. Astrolog mora biti učitelj, ki nas uči tudi s svojim zgledom in Mihaela je zame učitelj tudi s svojo mehkobo, razumevanjem in empatijo. Tvoj način mi tako paše in na predavanjih se poleg tega, da se učim, še spočijem. Hvala ti, Mihaela!«  slušateljica Jana.

 

 

Slušatelji o predavateljici Jasminiabout_jasmina:

“Jasmina je super predavateljica, ker objasni vse tako, da lahko res začutim kaj je astrologija in kakšen je njen namen,” slušateljicaVesna.

“Tako izvedbo tečaja, kot predavateljico Jasmino lahko le pohvalim. Na tečaj UVA sem se vpisal z določenimi pričakovanji, ker me Astrologija zanima od nekdaj. Tečaj je gotovo presegel pričakovanja, tako da sem se nad astrologijo navdušil še bolj kot prej. Predavateljico pa bi lahko opisal kot da je »prava oseba, ki počne pravo stvar,« slušatelj Elvis.

“Pred letom dni sem se vpisala na tečaj meditacije, kjer sem doživljala občutke sprostitve, s tem sem začela spoznavati sebe in se pozitivno spreminjati. Ker želim biti oziroma postati samozadostna in pomagati sebi sem se odločila za študij astrologije. Skozi osnove sem spoznala, da astrologija ni samo spoznavanje samega sebe ampak veliko več – je drugačen pogled na življenje in svet. Navdušena sem nad našo predavateljico Jasmino ker poleg predajana svojega znanja zacini predavanja z izkušnjami. V svet astrologije nas je popeljala sproščeno in navdušujoce…Se že veselim naslednjega predavanja…,”slušateljica Ana.

“S predavanji o astrologiji sem zelo zadovoljna.  Vesela sem, da sem jih začela obiskovati, saj je bila to moja želja že vrsto let, vendar si nisem nikoli vzela časa za kaj »takega«. Počasi od predavanja do predavanja napredujemo in vstopamo v astrologijo. Vsak teden pridem na predavanje z mislijo, da nekaj znam, po treh urah pa spet ugotovim, da nimam pojma. Všeč mi je ta kombinatorika, čeprav ne znam še dobiti pravilnega izraza, kaj kateri planet v kateri hiši pomeni. Da bom znala kaj povedati, mislim da bom morala obiskati še kar nekaj predavanj. Z astrologijo mislim nadaljevati, čeprav pisanje nalog in prebiranje gradiva na pomlad bo malo težje, kot je bilo sedaj v jesenskem in zimskem času. Meni je lepo, uživam in s predavanji sem zelo zadovoljna. Hvala, Jasmina,”  slušateljica Ines.

“V svojem življenju sem izobraževanju in širjenju znanja posvetila veliko časa. Lansko jesen sem znova začutila potrebo po novem izobraževalnem izzivu. Odločala sem se med tečajem tujega jezika in astrologije. Po premisleku in tudi zaradi bližine izvedbe tečaja sem se odločila za slednjega. Moram priznati, da nisem vedela v kaj se pravzaprav podajam. Še sanjalo se mi ni, da bo to tako resno in da bo trajalo toliko časa. Po končanem prvem tečaju lahko ugotovim, da sem se kar pravilno odločila. Ure, ki jih preživim v Sežani minejo hitro, so zanimive in dobila sem kar veliko znanja o astrologiji, hkrati pa me silijo, da razmišljam o sebi, o svojih dejanjih, strahovih, sposobnostih… Včasih se počutim, kot da bi bila na superviziji. Na ure astrologije rada hodim in mi enkrat na teden ni odveč sesti v avto in se odpeljati do Sežane ter tam intenzivno spremljati razlago. To, da se v skupini zelo dobro razumemo, dodatno prispeva k dobremu počutju na urah.” slušateljica Liljana.

“Čao Jasmina, oprosti malo pozno, da ti povem moje mnenje o tečaju: tvoja predavanja so v redu, lepo razlagaš, si dobra predavateljica. Seveda je prav, da nas z nalogami stimuliraš k učenju, ker če ne, ne bi toliko znali in delali, se učili (govorim zase), edina slabost, da si me zacuprala… in me vleče naprej:)),” slušateljica Erna.