Astrološka napoved za sredo.

Luna v ribah

Polni bomo raznoraznih občutkov, želja, hrepenenja, inspiracij. Sledite temu, kar vas bo danes vodilo.

Sreda 9. 11.

Luna je že prestopila v ribe in tokrat nam bo aktivna dinamika  nekoliko težje izhodišče. Z Luno v ribah smo bolj mirni, zasanjani, tihi, leni pa tudi občutljivi in ranljivi. Po večini bomo imeli občutek, da se je danes vse ustavilo – razen naše notranje, čustveno odzivanje. Polni bomo raznoraznih občutkov, želja, hrepenenja, inspiracij. Sledite temu, kar vas bo danes vodilo.

Bodo pa danes svoj poriv dobili ovni in škorpijoni, saj se bo Mars ob 6.51. uri, iz kozoroga premaknil v vodnarja. Več zanimanja za potrebe skupnosti bodo pokazali. Fokus bo usmerjen ven v družbo in napredek. Marsova energija in borbenost bosta zelo dobrodošli tam, kjer je potreba po skupinskem duhu in želja po spremembi. Izkazala se bo moč govora in argumentiranja. ˝Za naše pravice gre!˝ Če kdo, bodo vsi z izpostavljenim Marsom še posebaj glasni in zagrizeni, ko bo treba braniti svoje cilje in ideale. Ne bo se pametno prerekati z njimi, saj bo njihova volja in vztrajnost ter nekompromisnost zelo močna.

Sicer pa se bomo vsi ostali lahko prepuščali tem nežnim energijam Lune v ribah, saj se bo ob 15.14. uri ta neaktivnost še povečala. Luna se bo povezala z R Neptunom s konjunkcijo in v nas še dodatno sprožila potrebo in željo po umiku ali počitku. Privoščimo si tisto nekaj, kar nam bo ogrelo dušo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.