Astrološka analiza za vikend.

7 10 2017

Sobota 7. 10.

Ponoči je Luna prestopila v znamenje bika. S to stabilno, mirno, potrpežljivo energijo nas bo spremljala cel vikend. Pomembno bo kaj želimo, kaj potrebujemo in kako se počutimo. V nas bo več razumevanja, skromnosti in zmernosti. Skozi dan Luna ne bo imela veliko priložnosti za pomembnejše povezovanje, tako nam bo ostajalo prijetno vzdušje, ki nam bo dajalo priložnosti za sprostitev, počitek in prijetno druženje. Naj nas ne zavedejo nerazumne želje. Ostanimo zvesti sebi in tako uživajmo, kjerkoli že bomo.

Šele zvečer nas bo Luna spomnila na manjšo spremembo. Vseeno bodo prevladovale pasivnejše energije in za marsikoga, bo znalo biti vzdušje kar preveč mirno in dolgočasno. Ne upirajmo se, saj naše telo pa tudi duša, potrebujeta počitek in mir.

Jutri se dispozitorica Lune, Venera, neharmonično poveže s Saturnom. Zaradi tega bomo bolj zadržani previdni in negotovi. Težko je živeti v svetu, kjer nisi cenjen in kjer karkoli narediš, nima nobene vrednosti. Biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji bodo najmočneje zaznali ta vpliv. Že danes bo čutiti neko težo in nemoč. Najbolj bo to vidno v dnosih, kjer smo lahko deležni veliko nestrinjanja, razhajanja in občutkov osame. Pri financah bo podobno.

Nedelja 8. 10.

Ostajamo v nežnejših in pasivnejših energijah Lune v biku. Bolj strpni in razumevajoči bomo. Vseeno bodo danes energije bolj zavirujoče in kar nekoliko postane. Nobenega pravega vzdušja ne bo zaznati. Več bo negotovosti, skrbi in celo prestrašenosti. Pazljivi moramo biti kam dejansko usmerjamo svojo energijo, saj bi jo lahko uporabili nekoristno.

Skozi dopoldanski del dneva se nam bo zdelo, da še nekako zmoremo in imamo tisto pravo energijo, ki nas žene naprej in nam koristi. Bolj se bomo trudili in pri tem znamo biti kar uspešni.

Malo pred 15. uro se sestavi kvadrat Venere in Saturna, ki nam bo končno prinesel nek zaključek vseh strahov in občutkov neadekvatnosti. Vseeno bo Luna do večera še spodbujala njuno povezovanje, zaradi česar se teh težkih občutkov ne bomo tako hitro rešili. Težje bomo pokazali kaj smo, koliko smo vredni, kaj znamo in kako smo lahko uspešni. Porajala se bodo številna vprašanja tudi o svoji prihodnosti. Brez strahov in dvomov danes ne bo šlo. V ospredju bodo tudi vprašanja o odnosih in nenazadnje o financah.

Soncu v tehtnici pa se bo zvečer približal Merkur. Naše misli in naši projekti bodo v nedeljo bolj v ospredju. To znajo dobro izkoristiti levi, dvojčki in device. Zračno znamenje bo spodbujalo naše kognitivne lastnosti ter sposobnost iskanja rešitev in kompromisov. Zatopljeni v delo bomo lahko tudi kaj spregledali. Vseeno bo več priložnosti, da opozorimo na to, kar se nam zdi pravično in primerno. Tokrat bo sodelovanje z drugimi, kljub vsemu prineslo dobre rezultate.

Napisala: Špela Plemelj