Astrološka analiza za vikend.

19. 8. 2017

Sobota 19. 8.

Do večera bo Luna narekovala svoj ritem v raku. Luna je v raku doma in tukaj lahko izrazi vse njene lastnosti, čustva, potrebe, svojo ranljivost, srčnost, toplino, skrb, svoje strahove in še. Marsikdo od nas bo imel kar težave ostati miren, racionalen in objektiven. Vikend bo še posebno zaznamovan z energijami Mlaja in sončevega mrka, ki se dovrši v ponedeljek zvečer. Naša naloga bo ostati zavesten, priseben in prisoten v vsem tem šviganju, ki se bo dogajal  pred nami. Še posebno, če imate v svoji karti planet na zadnjih ali prvih stopinjah, ki bo odigral pomembno vlogo v tem času. Na splošno pa nam Mlaj in tokrat tudi Mrk dajeta manj energije, maj delovne vneme, več strahov in soočenja s sabo. Kaj in s čim sami zaključujete in kam postavljate svoje nove cilje bodo vprašanja s katerimi bo ovekovečen vikend. Ampak imeli smo že cel mesec, da smo pripravili teren, katerega sedaj zaključujemo, pospravljamo in pripravljamo za realizacijo. Še posebno bodo močneje izstopale dinamične, ostre, močne, izrazite energije, ki jih lahko izkoristimo v poslovnem svetu, pri športu, inovacijah ali širjenju obzorij.

Zvečer bo Luna prestopila v leva in svojimi toplimi energijami, nas bo z večjim zavedanjem sebe usmerila v družbo, v igro, tudi v gostilne in spodbudila našo kreativno naravo. Odprimo svoje srce in svoje pozornosti ne usmerjajo v malenkosti, ki bi nam grenile večer.

Nedelja 20. 8.

Luna v levu nam bo ponujala veliko možnosti, da se izpostavimo, da se pokažemo in pokažemo česa smo sposobni, kaj znamo in kako perfektni smo. Danes bo akcija dala tisto pravo reakcijo, ko bomo pokazali kdo smo in kaj zmoremo. Srčnost, ljubezen, pozornost, veselje in navdušenje lahko danes izkusimo v popolnosti.

Danes se sestavi tudi sekstil Marsa in Jupitra, ki bosta predvsem ovnom škorpijonom, strelcem in ribam dala resnično velik zagon, entuziazem, odprtost in moč. Planet borbe, surovosti, moči in zagona, Mars, bo tudi v vlogi povezovalca, saj sestavlja tudi trigon s Saturnom in tako spodbuja sekstil Jupitra in Saturna. To povezovanje bo postavilo Jupitra v tehtnic v glavno vlogo. Vztrajnost, moč, nepremagljivost, vzdržnost, ki jih zastopata Mars in Saturn, bodo podprle Jupitrove lastnosti povezovanja, pozitivne naravnanosti, sodelovanja in razvoja. Moški planeti bodo tokrat velik premik naredili na področju sodelovanja in tudi partnerstva. Veliko lepega in celo koristnega bo moč zaznati in koristiti na področju, kjer svoje predstavlja tehtnica. To je predvsem v partnerstvu in odnosih, pa tudi v umetnosti, v javnosti in lahko tudi v nas samih. Bodimo torej odprti za spremembe, saj nas kljub vsemu obdobje mrkov kliče po tem. In spremembe so lahko tudi lepe in pozitivne.

Astrološko analizo piše Špela Plemelj.

VPIS 2017