Astrološka analiza za vikend.

15. 7. 2017
Sobota 15. 7.
Luna v ognjenem in temperamentnem ovnu. Čaka nas dinamičen in energičen vikend. Splošni vplivi z Luno v ovnu nas bodo napolnili z energijo in elanom. Bolj odločno in samozavestno se bomo počutili in tako tudi nastopili. Zdelo se bo, kot da danes za nas ni ovir. Pripravljeni bomo za akcijo, borbo, premagovanje ovir in osvajanje tistega kar bomo želeli.
Energije zagnanega in tekmovalnega ovna bodo danes bolj v ospredju. Lunin sekstil z Venero bo na vrsti pozno zvečer, ob 23.40. uri. To bo spodbudilo naše želje in potrebe, ki bi nam prinesle pravo zadovoljitev.
Nedelja 16. 7.
V nas bo še želja po borbi, akciji in doseganju svojega. Neumorno in fokusirano bomo sledili svojim ciljem in ne bomo se ustavljali. Danes začenjamo aktivni poletni oddih. Kako, se boste vprašali? Temperaturam navkljub, bomo ta vikend izkoristili za najbolj nore in avantur polne trenutke. Brez obotavljanja se bomo prepustili razmeram, ki pridejo.
Zjutraj ob 8.38. uri nas bo Luna nagovorila s trigonom na Merkurja. Ognjeni trigon nam bo še dodal energijo in še povečal samozavest. Glavni bomo in naše ideje bodo najboljše. S temperamentom podprte, bodo naše reakcije, resnično nekaj posebnega.
Ko bo Luna ob 10.06. uri sestavila kvadrat z R Plutonom, se bo naše odzivanje zelo zaostrilo. Res težko bomo dosegli dogovor ali pomiritev. Z določenimi odgovori se enostavno ne bomo mogli zadovoljiti in ne bomo mogli sprejeti vsake trditve.
Popoldne ob 17.50. uri bo Luna sicer sestavila trigon, vendar z R Saturnom. Resno, odgovorno in premišljeno bomo nastopili. Vseeno nam ne bo lahko sprejemati odločitve. Bolj zaskrbljeni in obremenjeni bomo.
Zadnji krajec se bo sestavil danes ob 21.50. uri. Lunin kvadrat na Sonce nam bo prinesel nekaj več energije in volje. To naznanja, da se je že začelo obdobje pred Mlajem. V nas se bo počasi začela prebujati potreba po pospravljanju. Vse kar ne potrebujemo več, kar nam je že odslužilo, mora stran. Kako se boste odločili je čisto vaša odločitev. In imate še dober teden, da se odločite kaj in kako.
Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.