Astrološka analiza za vikend.

polna luna 9. 7. 2017

Sobota 8. 7.

Polni skrbi, misli, dvomov, tudi strahov, se bomo kar težko sprostili tokratno soboto. Luna je v resnem in zaskrbljenem kozorogu. Čustva, ki bi jih lahko bili danes deležni se bodo izražala skozi strah, nevero, zaskrbljenost, depresijo, malodušje… Danes lahko ugotovimo kaj je tisto, kar je resnično pomembno. Težko bomo pospravili ves nered in težko bomo pobrisali ves prah, ampak z Luno v kozorogu bomo imeli dovolj vztrajnosti, da se strateško lotimo vseh nalog. V pričakovanju tokratne Polne Lune ne bomo mirovali in ne bomo zabušavali.

Jutri ob 6.06. uri se sestavi opozicija Lune in Sonca in s tem nastopi Polna Luna, ki bo tokrat zelo zahtevna in zelo utrujajoča. V nas bo vulkanska energija, ki bo silila ven. Težko bomo ostajali mirni in tolerantni. Treba se je zavedati, kdo je avtoriteta in kdo nosi tukaj hlače. Ampak, tudi tokrat ne bo lahko prepoznati prave avtoritete. Vsak bo hotel imeti glavno besedo in na tak način bodo razni dogovori težko realizirani.

Nedelja 9. 7.

Nedelja bo z Luno v kozorogu vse preveč omejevalna, diktatorska in nepopustljiva. Polna Luna v kozorogu se bo povezovala na silo, bojevito, agresivno in na vso moč. Ne. Enostavno ne. Z izredno odločnostjo in nepopustljivostjo bo ovekovečena današnja nedelja. Priznati bo treba svoj položaj v družbi in se začeti tako tudi obnašati.

06.06. bo čas, ko bo Polna Luna, najbolj polna.  Energije, ki so že tako divje in nepopustljive v času Polne, ki nam nosijo nemir in več notranje napetosti, danes ne bodo tako hitro zbledele. Luna se preko dneva neharmonično povezuje s planeti, ki nam še dodatno nosijo več napetosti in hitrih, nepremišljenih reakcij. Ni konec, dokler ni konec.

V času Polne Lune bo Luna spodbudila povezovanje Sonca z R Plutonom, ki se sestavi jutri ob 6.35. uri zjutraj. Ta opozicija, ki bo sicer nepopustljivo zahtevala odgovore in priznanje statusa, bo težje držala glavo nad gladino. Sonce v raku nima tiste prave moči in poguma, da bi zmoglo prenesti vse pritiske in naloge, ki jih nalaga R Pluton. Veliko bo kazanja s prstom in prevzemanje odgovornosti bo nujno potrebno. Kdo bo sploh hotel prevzeti odgovornost v teh zahtevnih časih. Nihče od nas ne bo hotel izpasti glavni krivec, zato bo boj za uveljavljanje svojega mesta bolj nepremišljen in nagonski.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.

 

Tudi ob 17.40. uri nam bo Luna namenila še eno porcijo razdražljivosti in netolerance. Opozicija z Marsom nas bo v popoldanskem času še vznemirjala in v nas spodbujala jezo in nepremišljene odzive.