Astrološka analiza za vikend.

jelen

Potreba po akciji in avanturah  v soboto in hladna učinkovitost v nedeljo.

Sobota 13. 5.

Začetek vikenda bo Luna še v strelcu. Dajala nam bo energijo, elan, pogum, drznost in neko samozavest. Bolj odločni in usmerjeni bomo. Usmerjeni naprej in navzgor. Bolj optimistični bomo in pozitivno naravnani. Danes izkoristimo dan za veliko gibanja, veliko druženja in povezovanja. Danes lahko najdemo novo ljubezen v obliki novega hobija, novih poti, znanj in inspiracij, ki bodo dopolnila našo praznino. Bolj nas bo gnala želja po osebnem razvoju in napredku. Danes se ne omejujmo. Bodimo odprtih nazorov, širokih nasmehov in dobrih namenom.

Nedelja 14. 5.

Nedeljsko jutro zna marsikoga močno presenetiti. Luna bo zjutraj ob 7.37. uri prestopila v kozoroga in nam namenila mnogo bolj resne energije. Čeprav bo potreba po delu in storilnosti na prvem mestu, bomo sami čuti večjo utrujenost. Danes bomo zelo odgovorni, delavni in nepopustljivi. Zaradi obilice dela, ki si ga bomo naložili bomo kar pozabili na vse potrebe, ki jih imamo in  se bolj usmerili v reševanje nalog. Medsebojni odnosi bodo zreducirani na najbolj nujne zadeve in ne bo videti, da bi nas karkoli prizadelo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto