Astrološka analiza za vikend.

vikend astro

Po napornejši soboti, prijetna nedelja.

Sobota 6. 5.

Z Luno v devici bomo v soboto želeli veliko narediti in urediti. Najbolj od vsega si bomo želeli narediti dober načrt in predpripravo za lep vikend. Veliko bomo razmišljali, načrtovali, komentirali, kritizirali, bili v skrbeh, v opravkih, povsod, samo tukaj ne. Sobota bo tako bolj konfuzna, raztresena in na momente kar pretežka. Zvečer ob 20.20. uri bo Luna prestopila v tehtnico in nam tako namenila več prijetnih in sproščenih trenutkov. Znali se bomo ustaviti in se naužiti vsega lepega.

Danes se bo Luna ob 14.42. uri s kvadratom povezala z R Saturnom. To bo zahtevnejši čas, za vse tiste, ki bodo od sebe pričakovali in želeli preveč. Skrbi in strahovi bodo zapolnili naše dojemanje in s težavo bomo prepustili stvari naključju. Ta bremena bomo najlažje odložili z delom.

Nedelja 7. 5.

Luna je prestopila v tehtnico zaradi česar bo nedelja bolj prijetna, topa in vabljiva. Bolj družabni in sproščeni bomo. Zaznavali bomo več lepih energij zaradi česar se bomo tudi sami bolje počutili. Danes ne bo časa za skrbi. Naša glavna skrb bo, da bomo veseli in dobre volje. Izkoristimo današnji dan za obisk nečesa, kar bo v nas sprožalo veliko lepih in prijetnih občutkov.

Vse kar nam bo danes Luna ponudila bo, sekstil z Marsom, ob 17.56. uri. To nas bo poživilo in spravilo v boljšo voljo. Imeli bomo energijo za najrazličnejše vragolije, s katerimi bomo sprostili naše telo in duha. Imeli bomo priložnost, da zanetimo iskrico, ki nas bo spodbudila v pravo smer.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.