Astrološka analiza za vikend.

lumps

Vznemirljivi soboti sledi čustvena nedelja.

Sobota 29. 4.

V soboto bo Luna še v dvojčkih. Tokrat bomo bolj kot samo razposajeno, delovali bolj uporniško in neprilagojeno. Vse nas bo spodbujalo v gibanje, v naravo in fizično aktivnost. Danes bodimo spontani in ne obljubljajmo preveč, saj si bomo hitro premislili in tako spremenili svoje načrte.

Danes bomo še pod vplivi včerajšnje konjunkcije R Merkurja in Urana. Njuno povezovanje bo Luna danes še enkrat obudila, v večernih urah. Najprej ob 19.28. uri s sekstilom na R Merkurja in ob 20.12. uri še s sekstilom na Urana. Hitre misli, hitre besede, hitre reakcije in odzivi. Večja pazljivost v prometu je še vedno potrebna, saj bo povsod veliko nepredvidljivih in izrednih situacij. Danes ne bomo prakticirali potrpežljivosti in vztrajnosti.

Nedelja 30. 4.

Nedelja nas bo presenetila z veliko bolj pasivnimi in mirnimi energijami. Ponoči je prestopila v raka tako bo sprememba razpoloženja res velika. Bolj čustveni in ranljivi bomo. S temi rahločutnimi energijami bomo tudi sami bolj dovzetni za spremembe, ki se bodo vršile okoli nas. Danes ostanimo v domačem krogu, z osebami, ki so nam najbližje, ki jim lahko zaupamo in se jim potožimo.

Vse do večera bomo v teh energijah, ki jih ponuja Luna v raku. Bolj senzibilni. Danes si privoščimo dobro kosilo, ki nas bo podpiralo čez dan. Ob 21.19. uri se bo Luna s sekstilom, povezala s Soncem. To bo v nas prižgalo tisto lučko, da si bomo upali zastaviti nove izzive. Bolj zadovoljni bomo. Po tiho se bomo že pripravljali na državni praznik, ki je pred vrati.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.