Astrološka analiza za vikend.

ljubi me ne ljubi me

Brez beganja ali obotavljanja si bomo znali vzeti tudi čas zase.

Sobota 4. 2.

Sobota z Luno v biku bo prav prijetna. Mirno, zbrano, stabilno in z večjim zavedanjem se bomo lotili vsega, kar si bomo zadali. Poslušali bomo. Razumeli bomo. Znali bomo aktivno in prisebno pristopiti k najrazličnejšim zadevam. Brez beganja ali obotavljanja si bomo znali vzeti tudi čas zase.

Jutranji kvadrat Lune in Sonca bo na vrsti že ob 5.18. uri. Rastoča Luna nas bo nekoliko še spodbujala, da sledimo svojim željam in tudi ciljem. Vsaj zjutraj ne bomo imeli težav s pomanjkanjem energije.

Tudi ob 9.38. uri bomo zaznavali povečanje notranje moči in prodornosti. Na vrsti bo Lunin trigon s Plutonom. Intenzivno in z več notranje želje bomo zavzeli svoje stališče in si drznili narediti naslednji korak.

Nedelja 5. 2.

V nedeljo bo Luna prestopila v dvojčka. Tudi naše počutje bo kar poskočilo. Bolj razigrani, navihani, dinamični in komunikativni bomo. Polni bomo vprašanj in energije. Vse to lahko dobro izkoristimo za najrazličnejše ideje, opravke, igre in druženja.

Jutranji sekstil Lune in Venere, ob 7.51. uri, bo v nas sprožil še več razigranosti, dinamičnosti in poskočnosti. Prijetno vzdušje bomo naredili še bolj prijetno in prikupno.

Tudi ob 16.15. uri bomo imeli v sebi veliko energije in znali jo bomo uporabiti v najrazličnejših situacijah. Na vrsti bo Lunin sekstil z Marsom. Hitri bomo, iznajdljivi, dinamični in tudi zagnani.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.